Quantcast
Till salu inom: ”

grill kolgrill skorstensgrill säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Leksakskök

Sundsvall
Blandat

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Helt ny svart 37 cm Weber Smokey Joe Premium kolgrill säljes. Aldrig använd. Vi fick den i present, men har redan en. Produktinformation •Grillyta: 37 cm •Porslinsemaljerat lock och balja •Nylonhandtag •Värmesköld på handtaget •Låset på locket fungerar som ett handtag, så att grillen är lätt att bära •Låset på locket fungerar som lockhållare under grillning Nypris: 750 kr. Ditt pris: 600 kr. Först till kvarn!
Utmärkt tillfälle !!! Mkt stor potential för den som är driftig å kan laga mat, Hela fastigheten är på ca 450 kvadrat meter, högst upp finns lägenheten med fem rum. Köket är totalrenoverad och godkänd av miljö och hälsa i Hofors kommun. Ett kap för en person som kan sin sak inom området. Anledningen till att den är till salu ? Har ca 20 mil å åka varje dag funkar ej för min del ! Spenderat mkt pengar på verksamheten. Säljes till högsterbjudande !! Just nu är verksamheten ej igång pga familjeskäl. När den var igång körde jag endast kolgrill, dagskassan varierade mellan 5-14 tusen kronor per dag. Pizza ugn / grill inventarier finns. Som sagt en händig duktig person kan göra en mkt bra förtjänst. Stället är längs E16 i centrala Hofors med mkt bra läge. Mkt fin uteservering finns. Vill endast bli kontaktad av seriösa spekulanter. Mkt bra potential för den som kan sin sak Mvh
Säljer min grilltunna som jag nyligen vunnit på Maxi, då jag inte får grilla på min balkong (bor i lägenhet). Grillen ligger fortfarande i sin originalkartong, aldrig uppackad. Jag har inget kvitto på den, då jag som sagt inte köpt den. Jag fick dock med min lapp jag lämnade in med vinst-rimmet om det kan hjälpa? Enligt prisjakt och pricerunner ligger grillen som billigast på 995:- och eftersom den är helt orörd säljer jag den nu för 800:- Fakta om grillen: Fatgrill En stor kolgrill till de stora festerna. • 2 separata och reglerbara förkromade grillgaller • Enkel att montera och lättrullande hjul • Sidohängare • Extra tjock plåt Grillhöjd: 90 cm Grillyta: 2 x 38 x 429 cm Finns att hämta i helsingborg eller ängelholm (beroende på var som är lättast för er). Vänligen maila, då jag oftast inte kan svara i mobiltelefon under vardagar.
Tuscun En grill av absolut högsta kvalitet från Sunday Italien. Grilla med ved, kol eller briketter. Totalhöjd: 1800mm Bredd: 860mm Djup: 560mm Förr: 2.995:- NU: 1.990:- Om företaget Allt inom uppvärmning! Mellan Väla och Hyllinge, vid Väg 110, ligger nordvästra Skånes största allvärmebutik. Kostnadsfria Hembesök!
Fin stationär grill av betong. Använd ett fåtal gånger. Komplett med grill - galler. Inköpt på plantagen för några tusen (kvitto finns). Målad och fin, kan lämnas ute i värsta höststormen utan problem! Avhämtas i Mölnycke för 500kr Mer bilder kan mailas. Pris: 500 kronor