Quantcast
Till salu inom: ”

gtx 780 ti 3gb säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Den är använd cirka 2 månader. Har med allt man får med vid ny köp och kvitto. Jag köpte Gigabyte GeForce GTX 780 Ti - 3GB för 6000 kr. Grafikkortet är en av dom bästa och kraftfullaste korten på marknaden just nu och slår även GTXTitan. Kortet är ett monster och äter upp allt i dens väg och kommer göra det några år framöver. Priset är 4 000 kr och den skickas inte.
Geforce GTX 780 Ti levererar enorm prestanda och klarar flertalet spel i 4K-upplösning! Detta är ett riktigt monsterkort med hela 2.880 cores men blir trots allt inte speciellt varmt så ljudnivån hålls på en rimlig nivå även under hård belastning. Ett stabilt och gediget bygge som verkligen känns high-end! Ny pris: 5 690 kr Mitt pris: 4000 (eller bud) Ett kort som går utmärkt och klarar alla dom nyaste spelen på ULTRA setting. Kan gå med att skickas om köparen betalar frakt. Hör av dig om du är intresserad!
Säljer ett helt nytt MSI GeForce GTX 780 Ti 3GB. Säljes då jag fick det som en present men har redan ett annat grafikkort som jag är nöjd med. Nypris i butik eller på nätet är 6 190 kr och jag säljer mitt för 4725kr vid snabb affär. Produkten är alltså helt ny och med andra ord precis som ny. Hör av er via e-mail för vidare kontakt per telefon.
Säljer en nästan helt oanvänd Gigabyte GeForce GTX 780 Ti GHz Edition 3GB (GV-N78TGHZ-3GD) Inköpt i webhallen i GBG, självklart medföljer kvitto och garanti. Ser helst att personen hämtar upp grafikkortet, men kan även skickas, då står köparen för frakten Har inte bråttom med att sälja kortet men kör med "billigare" vid ett snabbt köp Svarar på mail, sms och samtal. Pengarna ska vara inne på kontot eller cash innan kortet fås.
Säljer en nästan helt oanvänd Gigabyte GeForce GTX780 Ti GHz Edition 3GB (GV-N78TGHZ-3GD) Inköpt i webhallen i GBG, självklart medföljer kvitto och garanti. Ser helst att personen hämtar upp grafikkortet, men kan även skickas, då står köparen för frakten Har inte bråttom med att sälja kortet men kör med "billigare" vid ett snabbt köp Svarar på mail, sms och samtal. Pengarna ska vara inne på kontot eller cash innan kortet fås.