Quantcast
Till salu inom: ”

guldskiva säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Norstedts. Kartonnage. 2007. 380 sidor. Översatt av Björn Linné. 484 g. Marinarkeologen Jack Howard kunde inte tro sina ögon. Från sin miniubåt hundratals meter nere i Svarta havet stirrade han på en gigantisk tjurstaty vid porten av en sagolik stad, fortfarande majestätisk och intakt 8 000 år efter det att den blivit begravd i vågorna. Inför hans ögon reste sig det mytomspunna Atlantis. Howard och hans team är dock inte ensamma om att söka Atlantis, de skuggas av den internationelle terroristen Aslan, Lejonet från Kazachstan.Marinarkeologen David Gibbins har specialiserat sig på gamla skeppsvrak och undervattensstäder. Han har lett ett antal undervattensexpeditioner i Medelhavet. Nu debuterar han med en rafflande äventyrsroman i bästa Indiana Jones-stil där gamla pergamentskrifter och symboler på en guldskiva visar vägen till det sjunkna Atlantis.
Pop/Rock, LP, CBS 64355 ( 1971 / 1971 ) På sitt fjärde album förlitade sig BS&T på eget material och det blev en guldskiva och ett par hyfsade hitsinglar. Ändå var det bandets sista stora framgång; efter skivan lämnade sångaren David Clayton-Thomas BS&T och det blev flera byten i bandet under de närmaste åren. Vi vet uppriktigt sagt inte om det fortfarande turnerar någon upplaga av BS&T någonstans i världen, men det är inte omöjligt. Det här var i alla fall den sista ""riktiga"" versionen. Speltid 40:26. Vinyl Mycket gott skick . Engelsk pressning. Litet veckad vid öppningen.
Progg, LP, Silence SRS 4600 ( 1970 / 1970 ) Bosse Hansson (1943-2010) har lämnat betydande spår i det svenska musiklivet. Främst genom duon Hansson & Karlsson och detta album med instrumentala tolkningar av J R R Tolkiens böcker. ""Sagan om ringen"" är i allra högsta grad Hanssons soloverk, även om han tog hjälp av musikerna Rune Carlsson dr, Gunnar Bergsten sax och Sten Bergman fl. Skivan blev också en internationell framgång, med guldskivor i England och Australien. Speltid 38:36. Vinyl Mycket gott skick . Innerpåse ej original.
Hej ! Vet inte hur jag skall beskriva denna pedal . Om vi säger såhär . Jag är en gubbe på 50 år , men , önskar att jag hade haft denna pedal 1983 . Då djävlar hade jag ingalunda hamnat tjock och flintskallig i en göteborgsförort . Nej , då hade jag duat med alla i Los Angeles , legat med unga modeller och druckit paraplydrinkar när jag inte putsade Guldskivor och räknade stimpengar . Seså ungdomar , Varsågod och köp . det finns bara en enda pedal som garanterar allt detta !
Wille Crafoord är en av vårt lands mest egensinniga artister med ett säreget uttryck såväl i text som musik. Redan i tjugoårsåldern bröt han ny mark genom att med miljonsäljande gruppen JustD introducera den svenska Hiphopmusiken. Efter att ha erövrat åtskilliga guldskivor, grammisar, rockbjörn och karamellodiktstipendium har han utöver att skriva åt andra artister som bl.a Bo Kaspers Orkester (Kaos, Mindre smakar mer)