Quantcast
Till salu inom: ”

gummilarver säljes

Tidigare annonser till salu

Maskinen är Eson Totalservad och du får ett kvalitets-intyg med din maskin där alla kontroll och service-punkter klart framgår. Vi lägger ner 1 - 2 veckors arbete på varje Eson Totalservad entreprenad-maskin innan vi leverar. Alla tappar och bussningar som glappar mer är 0,3 mm är bytt mm.Vi har bl.a bytt tappar och bussningar i kungen och i bom och sticka på den här maskinen.3 mån. motor och drivlinegaranti ingår.Nya gummilarv.Maksinen har stöldskydd.Vill du veta mer? Ring 070-6610311 så berättar vi mer om maskinen. Pris på maskinen och mer info finns på vår hemsida www.esontrading.com.Vi kan även ordna finansiering till en av marknadens lägsta räntor. 2,800 kg.
Maskinen är Eson Totalservad dvs. i toppskick! Den här maskinen är helrenoverad i "kungen" samt bytt tappar och bussningar i bom och sticka mm.3 mån. motor och drivlinegaranti ingår. Du får även med ett kvalitetsintyg med maskinen där det framgår vad som är åtgärdat på maskinen. Nya gummilarv är också monterade.3 skopor ingår. CE- märkt och svensk instruktionsbok. Stöldskydd. Vill du veta mer om maskinen? Ring 070-6610311 så berättar vi mer. Det går även bra att ringa kvällar och helger.Pris på maskinen och mer info finns på vår hemsida www.esontrading.com. 2,600 kg.
Maskinen är Eson Totalservad och då får du ett kvalitets-intyg med maskinen där alla kontroll och service-punkter klart framgår. Vi lägger ner 1 - 2 veckors arbete på varje Eson Totalservad entreprenad-maskin innan vi leverar. Alla tappar och bussningar som glappar mer är 0,3 mm är bytt mm.Vi har bl.a bytt tappar och bussningar i kungen och i bom och sticka på den här maskinen.3 mån. motor och drivlinegaranti ingår.Nya gummilarv.Maksinen har stöldskydd.Vill du veta mer? Ring 070-6610311 så berättar vi mer om maskinen.Pris på maskinen och mer info finns på vår hemsida www.esontrading.com.Vi kan även ordna finansiering till en av marknadens lägsta räntor 2,800 kg.
Minigrävare < 7t U 10-3 Årsmodell: 2008 Vikt: 1 045kg Drifttimmar: 304h Tillverkningsnummer: 16009 CE-märkning. Maskinen är Eson Totalservad dvs i topp-skick! Alla tappar och bussningar som glappar mer är 0,3 mm är bytt! 3 mån. garanti på motor och drivlina. 3 orginalskopor. 80% gummilarv. Maskinen är CE-märkt och har svensk instruktionsbok. Vi kan även ordna finansiering till en av marknadens lägsta räntor. Ring 070-6610311 om du vill veta mer. Det går även bra att ringa kvällstid och helger. Pris på maskinen finns på vår hemsida www.esontrading.com.
Maskinen är Eson Totalservad dvs. i toppskick!Den här maskinen är helrenoverad i "kungen" samt bytt tappar och bussningar i bom och sticka mm.3 mån. motor och drivlinegaranti ingår. Du får även med ett kvalitetsintyg med maskinen där det framgår vad som är åtgärdat på maskinen.Nya gummilarv är också monterade.3 skopor ingår.CE- märkt och svensk instruktionsbok.Stöldskydd.Vill du veta mer om maskinen?Ring 070-6610311 så berättar vi mer. Det går även bra att ringa kvällar och helger.Pris på maskinen och mer info finns på vår hemsida www.esontrading.com. 2,600 kg.