Quantcast
Till salu inom: ”

gunghäst trä ritning säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Gunghäst i trä säljes. Gunghästens ägare har ritat två streck med bläckpenna på hästens ansikte. Har inte testat att ta bort det, men sänker priset med 50 procent pga det lilla missödet. Jag kan skicka bild på konstverket om du är intresserad av hästen. Välkommen att ringa eller maila. Jag tar bort annonsen omgående när gunghästen säljs, så är annonsen kvar så är hästen kvar!
Nu har barnen vuxit ur lite leksaker. En rosa liten cykel med släp, behöver en liten plugg att fästa vagnen med. Pris 250 kr Ett dockhus i trä med massa tillbehör som kök, badrum, sovrum, olika figurer mm. Vår yngsta har ritat lite på det, därav det billiga priset men det går att måla över eller bara låta vara. Pris 300 kr Gunghäst i trä i mycket bra skick 200 kr. Sofia
Världens finaste gunghäst i form av en delfin helt i trä. Gediget gjord av hög kvalitét, perfekt för det lilla barnet. Den är inte så hög. Delfinen är dessutom ett fint designelement i det lilla barnrummet. Den är i fint skick och kan snabbt monteras ner eller upp med tillhörande verktyg. Något skavd på medarna längst ut. 500:- (Köpt för 1500:-) Längd 78 cm (medarnas längd) Höjd 30 cm upp till sits Finns att hämta på Östermalm.
Leksaksrensning! Bild nr 1: Gedigen gunghäst i trä, i fint skick, 150 kr Bild nr 2: Dockvagnar 80 kr för den stora, 50 för den lilla Bild nr 3: Fin leksak med Nalle Puh och hans vänner. Blinkar, har flertal sånger, massa knappar att trycka på och berömmer barnet på ett kul sätt när gör rätt. Perfekt för dom mindre barnen! Batterier medföljer ej. 130 kr Tuggummi / godismaskin där man lägger i mynt & bollspel på köpet :)
Hej nu rensar vi ut barnens leksaker som de vuxit ifrån: bild 1: Superfin arbetsbänk i trä med jättemånga tillbehör och verktyg i trä, väldigt rejäl! - 500 kr bild 2: Jättefin barnspis i trä - 250 kr bild 3: Gåvagn & dockvagn i ett, med tillhörande täcke - 300 kr bild 4: Gunghäst, klassisk "Little tikes" - 150 kr Allt för 1000 kr, prutat och klart! :)