Quantcast
Till salu inom: ”

ritning solsäng trä säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Köpes

Umeå
Lego city

Umeå
Brio

Malmö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

1. "Patinerad" utegrupp i hardwood. Bord 175 X 108 2 fällbara karmstolar 4 fällbara stolar kuddar ingår Perfekt som midsommars möblemang till landet?! Pris: 1700 kr 2.Utegrupp i trä/aluminium bord 89 X 89 4 fällbara stolar 1800 kr 3. Vikbar solsäng i teak och aluminium, dansk design. Perfekt till liten uteplats eller balkong. Pris: 400 kr 4. Vikbar solsäng i aluminium och textilen. Lätt att ta med sig till stranden t.ex. Pris: 300 kr
Säljer bord + fyra stolar perfekt för altanen. Stolarna är 5-positionsstolar, går även att använda utan dynor om så önskad. Bord och armstöd på stolar av trä. Plats för parasoll finns i bordet. Inköpt på Ulvåsa möbler för ca 4 år sedan. Allt i bra skick, nytvättat och inoljat för säsongen. Mått på bordet ca: 150x85 cm Pris: 1500kr - SÅLD Svart solsäng säljes. Går att ställa in i fem olika lägen. Inköpt förra året. Pris: 500kr Ring Erika, 070-3378776 Fler bilder kan fås om så önskas.
Nu ger jag upp! Säljer två solsängar som ja köpte på Groupon. Solsängarna kom som byggsatser med en instruktionsmanual på polska med endast 3 steg och 1 bild. Jag kan inte polska å föredrar det manualer som IKEA tillhandahåller som är för dummies. Den ena solsängen är halvt ihopbyggd medans den andra ligger kvar i sitt paket. Den som är halvt färdigbyggd är lite sne och dann men om man är en duktig handywoman eller man kan man säkert lösa detta men jag har gett upp. Hämtas i Gryttby, 3 mil norr om Uppsala. Känner du dig lockad så hör av dig!