Quantcast
Till salu inom: ”

gustaviansk matsalsgrupp axet säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En riktigt fin matgrupp i gustaviansk stil den sk. AXET som har ett ovalt bord som är 100x140 cm därtill 2 st. iläggsskivor på 55 cm alltså totalt 250 cm långt, där en av skivorna har sarg om man vill ha den i hela tiden, 4 st. stolar ingår och dom är stabila och fina, det finns 2 st. små små märken i bordet som är marginellt annars är det i mycket fint skick. (ev. anonyma mejl besvaras ej)
Nu är det dags att låta denna fina stilmöbel förgylla ett annat hem. Vi har haft denna välvårdade grupp både som köksbord och middagsbord. Diameter hopskjutet ca 110 cm. Längd fullt utdraget med två iläggsskivor ca 205 cm. Det får lätt plats 8 personer, med lite extrastolar, runt denna fina matsalsgrupp. Bortslumpas för 3300 kr och då får du ett runt bord, två iläggsskivor samt 4 stolar med välbevarad klädsel. BVSA. Hämtas i Alingsås inte långt från Göteborg Lerum Vårgårda eller Borås.
En välvårdad matsalsgrupp i gustaviansk stil Sk. Axet enligt foton bestående av ett bord och fyra stolar med två st. iläggsskivor, bordet är 105 cm i diameter och extraskivorna är 30 cm st. det finns två st. stolar till med samma mönster i sitsen men dom är något mörkare i färgen men är det intressant att ha 6 st. så säljes dom två separat för 500 Kr. (ev. transporthjälp finns i närområdet mot en låg ersättning) Anonyma mejl besvaras ej.
Den klassiska, gustavianska matsalsmöbeln Axet med runt bord med 2 iläggsskivor samt 4 stolar i gott skick. Flyttpris: 4 500 kr (först till kvarn!!!). Gungstol med patina, fint hantverk. Pris 400 kr eller högstbjudande. Ring Anna 0731-57 58 25 eller Knut 070-300 29 59 (helst ej mail). Finns i Enköping.