Quantcast
Till salu inom: ”

hängstol med ställning säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Jag måste tyvärr sälja mina fantastiska hängstolar då jag inte får plats med dem i min nya lägenhet. Tyvärr är bilderna lite dåliga men dom är verkligen coola! Hade tänkt sprejmåla vita för lite shabby chic stil men är absolut fina som dom är. ikea Jag vill ha 2000 kr st eller 3500 kr för båda. Jag har ingen brådska att bli av med dom så skambud undanbedes!! Finns att hämta i Tenhult Kontakta mig gärna via sms eller mail. Självklart går det även bra att ringa.
Säljer en svart hängstol/ensits-hammock i konstrottning. Ställning och kuddar ingår. Ställningen gör den lättplacerad och passar både utomhus och inomhus. Köptes ny förra sommaren och knappt använd. Alltså i mycket fint skick.
Vi har köpt en rottinggunga på Harald nyborg i Malmö. Men behöver bara gungan. Säljer därför ställningen nu. Finns att hämta i skårby. Hemma dag som kväll. Kontakt via mail.
Hängstol gjord i konstrotting.Stol med ställningen är202 cm hög. Hänger i hjullager för gungfunktion. Stor o rymlig sits med kuddar. vikt ca 45kg. kan användas både ute o inomhus.klarar vikt upp till 140 kg. En stol väl värd sitt pris.
Ställbar Babysitter med Nalle Puh motiv. Kan fällas från helt plan liggställning till sittande ställning. Gungbar, handtag så att du enkelt kan bära den med dig. 300:- Hängstol Nalle Puh motiv - perfekt att ha med sig eller som permanent stol till ditt barn. 300:- Paketpris 500:- Rök-, mögel- och rökfritt hem. Endast ett barn som använt. Hela och rena, fint skick.