Quantcast
Till salu inom: ”

hästägarens örtabok säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

ProMedia Market Communications AB. 1998. 170 s. Kartonnerad. Mycket gott skick. Det här är en bok för dig som vill hålla din häst frisk på ett så naturligt sätt som möjligt. Den är skriven för dig som vill ta ansvar för hästens hälsa och välbefinnande på lång sikt. Människor har använt örter i årtusenden för att lindra, bota och förebygga sjukdomar. En hel del om örtmedicin har vi lärt oss av djuren. En häst i frihet söker instinktivt upp lämpliga örter när den behöver det - för att rätta till störningar i tarmfloran, sänka feber eller bekämpa infektioner. Allt fler människor söker naturliga alternativ till antibiotika och syntetiska läkemedel. Vi väljer naturmedel, naturläkemedel, levande föda och specialkost för att förbättra hälsan. Många djurägare resonerar på samma sätt. I naturens apotek finner man ofta de hållbara lösningarna - utan biverkningar. I Hästägarens Örtabok hittar du förslag på örtkurer att använda till hästar med sommareksem, mugg, fång, kolik, nervösa besvär, ringorm, inkar, hormonell obalans, diarré, sköra hovar med mera. Du hittar också förslag till alternativa antibiotika och beskrivning av flera alternativa terapier - homeopati, kiropraktik, Bachs blomstermedicin, aromaterapi och bioresonans..
Illustrerad. Svedala, Promedia Market Communications AB, 1998. 8:o. 169,+ (blank),+ (1) s. Originalpappband. Översatt till svenska av Cecilia Björk. 111890
Hästägarens Örtabok
HÄSTÄGARENS ÖRTABOK av Hilary Page Self, Alternativmedicin
Följande böcker önskas köpa; "Hästens själ" av Klaus Ferdinand Hempfling "Hästägarens Örtabok" av Hilary Page Self "Skola din häst" av Katrin Wallberg Maila en bild av din bok/böcker till mig så ska vi nog komma överrens om ett bra pris!