Quantcast
Till salu inom: ”

ledig stallplats stockholm säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag har 1 stallplats lediga i vårat lugna och trivsamma stall på 10 boxar. Stallet ligger 1,5 mil söder om norrtälje ( Grovsta ) precis intill havet. På gården har vi ridhus 20*40 och en ute bana 25*60 spolspilta, uppvärmd sadelkammare och stora fina hagar. Vi har regelbundna träningar för den som vill vara med. I stallhyran ingår 10 kg hösilage, in & utsläpp och fodringar alla dagar i veckan. Mockning går att köpa till. Reducerad hyra om man vill ta pass. Pris 3400 kr
1 st Ledig stallplats i Rönninge söder om Stockholm. Ett litet stall med plats för endast två st hästar, stora fina beteshagar, belyst paddock. Hyra 2000 kr i månaden i hyran ingår strö, fodring på morgonen samt utsläpp och insläpp samt kvällsfodring, täckes på tagning och täckes avtagning :) Finns värmerum med micro, kylskåp, kallt och varmt vatten. Din häst eller ponny kommer gå tillsammans med ett 6- årigt halvblodssto. Det är lite akut! Hör gärna av er på mobilnr 0702287011
Det finns lediga boxplatser på en nystartad inackorderingsverksamhet i Roserberg nära Upplandsväsby. En modern och nyrenoverad anläggning med ridhus (25X60) ridbana (20X60). Spolsplita, solarium, tvättmaskiner m.m. Vi har foderautomater som möjliggör många utfodringar per dygn. Hit kommer regelbundet dressyr och hopptränare, tex. Pontus Westergren Lätt att ta sig hit komunalt då stallet ligger på gångavstånd från Rosersbergs pendelstation. Nedan ser ni länkar med bilder, hemsidan kommer inom kort! http://darios.se/?cat=78&paged=2 http://darios.se/?cat=78 Välkomna att höra av er för mer info!
Hej! Söker du stallplats? Då finns en box ledigt här i ett litet mysigt stall.. Stora hagar samt stort vindskydd finns i hagen. Mycket bra ridvägar och fina skogar. Vi söker dig som är skötsam i stallet! Det är viktigt att kommunicera med varandra för att hålla bra stämning i stallet. En bra sammanhållning är viktigt för oss. Detta lilla stall ligger 15 minuer ifrån den nya galoppban anläggningen som ska byggas i Upplands-bro. I kallhyran ingår såklart Boxplats, halm och hö. Fodring samt in/utsläpp och sånt delas upp på ett bra sätt som funkar för alla. För mer info maila!
Nu har vi en stallplats ledig på våran fina anläggning som ligger drygt en mil söder om norrtälje. Stallet är beläget vid havet och har ridhus 20*40 och en jätte fin belyst utebana 25*60. Stallet har 10 boxar och har uppvärmd sadelkammare, spolspilta. Vi har både hopp och dressyr träningar varje vecka. I hyran ingår in- utsläpp, täckes byten, hösilage, samt 4 fodringar om dagen och tillgång till hela anläggningen. Välkomen ut och titta!