Till salu inom

"hästgårdar till salu ridhus säljes"

Butik Hallands län
Igår

SvenskaVillavagnar Premium...

729 000 kr
Blocket.se
Butik Laholm
Igår

Multione 7.3 S ALL SEASON A...

499 995 kr
Blocket.se
Vellinge
Igår

Fullservice stallplats I lu...

4 500 kr
Blocket.se
Butik Västra Götalands län
11 år

Semesterhus att hyra, Sjövi...

Hyrahyra.se
Åstorp
Igår

Boxplats finnes i Kvidinge

2 200 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Lund

2 hektar skogstomt för hästgård

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Centralt, nära till skola, dagis och pågatåg. Cirka 20-30 minuters pendlingsavstånd till Malmö eller Helsingborg. Ridavstånd till ridhus. Förklarande bildtext: Det finns inga befintliga byggnader på tomten. Inritade byggnader är i storleken 100m2 respektive 170m2 i bottenplan och var det exempel som användes vid ansökan om förhandsbesked. Infällda foton är tagna ungefär i det område de är inplacerade i bilden/situationsplanen. El-ledningarna över tomten är 130kV och den planerade byggnationen är placerad med samma avstånd (försiktighetsprincip) från ledningen som om det varit en 400kV kraftledning.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Södermanlands län

Lantligt boende hyres

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Par med ordnad ekonomi önskar hyra: Hus i lantlig miljö. Gärna med närhet till ridhus/stall. Går också bra med boende på en hästgård/säteri. Öppna för olika förslag. Gärna inom en radie av ca 9 mil från Stockholm, pendling till arbete. Vi har en liten snäll hund. Vad gäller inflytt är vi flexibla men gärna inom närmaste tiden. Maila eller ring!
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Östersund

Medryttare FrösöHästgård

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Mille är en maxad D-ponny, född 2008, welsh/newforest. Han står uppstallad på Frösö hästgård, där det finns tillgång till både ridhus och paddock. Mycket fin anläggning med alla bekvämligheter. Jag söker någon som vill rida båda dressyr och hoppning, gärna både för instruktör och självständigt. Ni får gärna åka på kurser eller tävlingar om så önskas. Han är snäll i all hantering. 2-3 dagar i veckan , 1000:-/mån. Hör gärna av er, lämna ett meddelande om jag inte svarar!
0 kr
Blocket.se
Hästskötare  ·  Surahammar

Medryttare

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Jag har två travhästar som även ridtränas. Behöver hjälp med att ridträna dessa, samt att du gärna får ha intresse av lite dressyträning. Båda är ston, åtta och tre år. Vi bor på en hästgård med ridhus, belyst paddock och fina ridvägar precis utanför stallet. Du måste vara vuxen och ha ridvana. Hästarna är snälla i all hantering, och pigga och framåt att rida. Hör av dig om du är intresserad för mer information. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se

Eget stall, lösdrift alt. boxplatser finnes

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Stall Hagaberg,Åsbro (eft riksv50) Erbjuder: eget stall, egen lösdrift eller boxplats(er ) el lösdrifts plats.Stora boxar, stora hagar, belyst ridbana med hinder, tränare, bra rid-o körvägar i skogen. Kall- varmhyra, helinackordering, konvalecent, avelssto, transportering av häst el övrigt vad ni behöver hjälp med..Även kortare uppstallning erbjudes såsom vid skada, semester m.m. Nytt för i år: Ny lösdrift, kör/ridslinga med vändplan på gården.Säker hästgård.Mångårig erfarenhet av hästuppfödning o unghästhantering. Goda ref finnes. Ofta finnes även tillgång till medryttar hästar. Närmsta ridhus 3 km.Välkomna! 070-731 90 08,0735-00 32 30 Maria o Mathias
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj