Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar till salu linköping säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi söker fodervärd till en liten gosse och en liten tösabit. Vi ser helst att du bor i Östergötland (helst Linköping med omnejd) eller Stockholms området. Tycker du det låter intressant så kika in på våran hemsida och läs mera. Vi ser gärna att du har erfarenhet av katt. Det får inte finnas några andra fertila katter i hushållet men en kastratkompis funkar utmärkt. Givetvis är kattungarna över 12 veckor vid leverans och en sphynx kostar betydligt mer än 100kr. Läs mera om oss på www.vintermanen.sphynx.dinstudio.se Mvh Maria och Fredrik
Vi har Maine Coon kattungar Till salu! Leveransklara i mitten slutet på februari. När våra kattungar lämnar oss är de: minst 12-14 veckor avmaskade en gång med Milbemax hälsokontrollerad Kattungeförsäkrad samt Dolda fel-försäkrad i 3år i Agria SVERAK stamtavla medföljer grundvaccinerad och chipp märkt hälsokontroll-dokument ej äldre än 7 dagar kattunge-kontrakt Skriv gärna och berätta om er och vad ni söker så hör vi av oss. (En Maine coon utan stamtavla är en huskatt och ger inte dig som köpare någon trygghet även om du kan se stamtavla på någon förälder.) Mvh Linda www.argydjans.dinstudio.se
Nu är det bara denna lilla tjej som inte har hittat något nytt hem. Hennes mamma är en perser och pappan en norskskogskatt. Hon vill gärna ligga nära och gosa. En riktig liten spinnmaskin! Van vid både stor och liten hund. En riktigt social liten tjej! Mycket fin med bärnstens färgade ögon. Hon är rumsren, avmaskad, uppväxt på kvalitetsfoder samt dolda felförsäkrad. Inte först till kvarn som gäller! Vi är mycket noga med att hon hamnar i ett hem med mycket tid och kärlek.
Hej. Nu måste jag tyvärr göra mig av med min älskade lilla Svante pga allergi.. Han är bonkatt och blir 6 månader den 29 september och är hur underbar som helst. Han ska alltid vara med där man är. Vill helst ligga i knät och bara gosa hela tiden. På nätterna kryper han upp och lägger sig på samma kudde och bara gosar. Han fungerar jätte bra med andra katter och tror även att han fungerar med hundar.
Världens mysigaste kattunge på 5 månader måste sälja bort pga att katten inte är rumsren men vi tror att om han får komma till ett hem där han kan vara utomhus så kommer han bli rumsren. Vi har inte möjligheter till att ha katten ute så vi ser ingen annan lösning än att antingen sälja honom eller ta bort honom. Så jag hoppas verkligen att det är någon som vill ta hand om vår lilla kisse. (På bilden är det katten till höger alltså den vita.)