Quantcast
Till salu inom: ”

hästvagnar till salu säljes

Hästvagnar
F
HÄSTVAGNAR
F
HÄSTVAGNAR
F
Hästvagnar
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hästvagn säljes som passar till stor som liten häst. Vi själva har använt den till ett varmblod. Vagnen är i gott skick och har använts ca 10 ggr och stått i ett garage.Den har plats för 4 vuxna personer. Kan fraktas i ett vanligt hästsläp. Säljes med körsele och tillbehör som är lika mycket använt som vagnen. Ring vid intresse. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
3 stycken hästvagnar till salu. Hästvagn 1 är en bröllopsvagn som kan köras med en eller två hästar. Hästvagn 2 är en jaktvagn med plats för jakthund som kan köras med en eller två hästar. Hästvagn 3 är en mindre vagn som kan köras med en häst. Vagnarna säljes i befintligt skick till högstbjudande. Fler bilder finns på http://www.lillehem.se Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Kläder till build-a-bear: solklänning, toppar, bikini, rullskridsko med hjälm och tillbehör, boots. 200 kr för allt! Playmobil: drake, 4 hästar, gubbar med tillbehör, 3 sälar, hästvagn mm. 200 kr för allt inkl back Petshops 12 st 100 kr för alla Bakugan låda med 12 små och stora bakugans. 100 kr för alla Trollerilåda, nästan helt oanvänd Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Gig. Nästan oanvänd Gig från Drive Out. Den är inköpt från Drive Out sista augusti 2011 för 17000 kr. Tyvärr känner jag att den är något lite för stor för min nordlandshäst. Hon är snarare på gränsen mellan C och D-ponny än D-häst.. Den funkar och är mysig att åka i på alla sätt men känns ändå lite för stor för hästen. Se vagnen på http://www.driveout.se/gig-016-i/39-0 Jag säljer den enbart till det satta priset. Annars behåller jag och fortsätter använda den. Vi hämtade vagnen med vårt hästsläp och den gick in precis..
Nissan Maxima 2.0 24v -96 26.000mil Ny bes till 2014/04 Nya sommar däck på alu/fälg. El-hiss, El-speg, El-lucka, C-lås och larm, Dragkrok, AC som kyler väldigt bra, mm. Drar ca 0,8l/mil landsväg. Bilen har kamkedja, som inte behöver bytas. För övrigt så går bilen bra och automaten växlar bra. Bra drag bil för husvagn/ hästvagn. Pris: 7.900kr säljes billigt pga att jag ska åka på semester. Ring: 072-277 13 57