Quantcast
Till salu inom: ”

hörngarderob ikea säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Taklampa

Helsingborg
Tv-möbel

Umeå
Ikea säng

Burlöv
F

Tidigare annonser till salu

Säljes ur IKEAS serie "PAX" en hörngarderobs stomme i mellan brunt med måttet 73x35x236cm. I hörngarderoben ingår 2st hyllplan och 2st klädstänger. Allting är helt nytt och fortfarande i förpackning och helt oanvänt. Jag har även lite olika dörrar att välja mellan om ni skulle vara intresserade av det med. Stomme och dörr vill jag ha 1195kr,utan dörr 895kr. ikeas ordpris för en stomme är 1895kr och med en dörr i kombination tar dom 2295kr. Ring eller maila Lena A Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Är Ni ute efter en garderob som tar lite plats men rymmer mycket? Då är denna hörngarderob något för Er! Garderoben består av två sektioner med frostat glas. Hörnsektionen består av 2st hyllplan + 2 st klädstång. Den andra sektionen består av 4 hyllplan + en byrå med 4 lådor. Mått: Bredd: 2 m Höjd: 236 cm Djup: 60+ 118 (hörn) Tips! IKEAS Skubb förvaring är anpassad för byrån för att hålla ordning! Vid snabb affär kan priset diskuteras! Finns i centrala Malmö
Kanonbra hörngarderobskombination IKEA PAX, som sväljer hur mycket som helst. Stomme och dörrar i björk. Inredningen består av korgar i två garderober och två klädstänger i hörndelarna. Hörndelen är en 100cm vanlig garderob med en påbyggnadsdel i framkanten, så det går att göra om kombinationen till en rak garderobsvägg om den delen tas bort. Höjden är 236cm och längden är 160cm åt båda håll från hörnet (2m om den monteras rakt). Den är i jättefint skick, endast använd till förvaring av vinterkläder o sänglinne. Nypris ca 8.500kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.