Quantcast
Till salu inom: ”

hackefors stämplar på porslin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Portmonä.

Nyköping
Bricka

Västerås
Porslin

Uppsala
Porslin

Uppsala
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hackefors porslin. Tillverkade mellan åren 1929-1945 Stor servis bestående av 53 delar.(+1) Servisen är i fint skick. Bara två märken i foten den stora soppskålen samt ett märke i foten kannan. Den lilla sockerskålen är även den av Hackefors, men av en annan serie. Den har förutom stämpeln en numrering. 730,1 Hämtas i Växjö eller mot att köparen står för frakten. Pris för hela servisen + sockerskålen 800 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Fin kaffeservis av märke hackefors säljes. Servisen är i väldigt fint skick, ser nästan helt ny ut. Misstänker att den är från tidigt 1900-tal. Delarna: 11 st Muggar 11 st kaffe assietter 11 st vanliga assietter 1 st mjölkkanna 1 st kaffekanna undersidan vid stämpeln så står det model 99 och siffrorna 1038. Servisen är som sagt i väldigt fint skick! Vid affär så är det avhämtning eller så kan jag skicka servisen om köparen betalar frakt. Servisen säljes för 1700 kr eller högstbjudande.Billigare vid snabb o smidig affär. Ring mejla eller smsa om du är intresserad eller har några frågor Mvh Johan Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hackefors Ytterfoder Förgyld Stämpel 19
12 st koppar med fat 12 st assietter 1linnea ljusstake använts väldigt lite. som nytt. Assietterna och koppar har Linnéa tryck. Alla har guldkant. stämplar finns alla.