Quantcast
Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

Perfekt för den jagande tjejen eller junioren! En Legend Ultra Lady Mch i kaliber 12-76 säljes på grund av bristande intresse. Bössan köptes ny 2004 och har sedan dess gått ca 50 smällar och är helt i NYSKICK. Då bössan är lättare (3kg) och kortare än en standard hagelbock är den väl anpassad för damer och juniorer. Med bössan följer fem originalchoker + chokenyckel. Piplängd 63,5 cm Vapnet är licenspliktigt. Pris: 4100:- Bössan finns i Gnesta men kan även visas i Södertälje. Maila ditt telefonnummer så ringer jag upp.
Vapnet kräver licens. En trevlig, välbalanserad och rejäl hagelbock. K226 är en 114 cm lång, ca 3 kg lätt välbalanserad hagelbock i kaliber 12 som laddas med upp till 76 mm patroner. Om företaget Du kan beställa via vår hemsida www.vildsvin.se eller besöka oss i vår butik i Åsljunga(Skåne). Öppettider Måndag-Fredag kl 10-18, Lördagar kl 10-14. Webbutiken är öppen dygnet runt. Du kan även beställa via telefon, numret är 0435-46 05 30.
Bettinsoli light hagelbock i absolut nyskick, komplett med 5 choker koffert allt i nyskick. nypris 11500:- ev. byte mot förslag. OBS! Licens krävs för köp.
En hagelbock till salu Fint skick, det ända som är på den är en liten repan på framstocken, i övrigt i fint skick Fast borrnig Kaliber 12/70. Ev byte Kräver licens