Quantcast
Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

Perfekt för den jagande tjejen eller junioren! En Legend Ultra Lady Mch i kaliber 12-76 säljes på grund av bristande intresse. Bössan köptes ny 2004 och har sedan dess gått ca 50 smällar och är helt i NYSKICK. Då bössan är lättare (3kg) och kortare än en standard hagelbock är den väl anpassad för damer och juniorer. Med bössan följer fem originalchoker + chokenyckel. Piplängd 63,5 cm Vapnet är licenspliktigt. Pris: 4100:- Bössan finns i Gnesta men kan även visas i Södertälje. Maila ditt telefonnummer så ringer jag upp.
Vapnet kräver licens. En trevlig, välbalanserad och rejäl hagelbock. K226 är en 114 cm lång, ca 3 kg lätt välbalanserad hagelbock i kaliber 12 som laddas med upp till 76 mm patroner. Om företaget Du kan beställa via vår hemsida www.vildsvin.se eller besöka oss i vår butik i Åsljunga(Skåne). Öppettider Måndag-Fredag kl 10-18, Lördagar kl 10-14. Webbutiken är öppen dygnet runt. Du kan även beställa via telefon, numret är 0435-46 05 30.
Säljer min allra första bössa, en sabatti legend ultra, till någon som vill ha en bössa att träningsskjuta med. Fungerar alldeles utmärkt även på jakt men själv har jag mest använt den på skjutbanan. Inköpt 2006. Notera att detta är en kort bössa jämfört med dom vanligaste på marknaden. Det är ca 30 cm mellan armveck och avtryckare. Bakkappan är bytt till en sportvariant som gör anläggningen lättare. En väldigt fin bössa och har skött sig i alla lägen. Vapnet kräver licens!
Bettinsoli light hagelbock i absolut nyskick, komplett med 5 choker koffert allt i nyskick. nypris 11500:- ev. byte mot förslag. OBS! Licens krävs för köp.
En hagelbock till salu Fint skick, det ända som är på den är en liten repan på framstocken, i övrigt i fint skick Fast borrnig Kaliber 12/70. Ev byte Kräver licens