Quantcast
Till salu inom: ”

beretta hagelbock säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Är ute efter en hagelbock cal 12 Helst en Beretta Max pris 4000 Har en öppen licens på en hagelbock cal 12 så det är det som gäller Den stora fördelen är att DU slipper den långa handläggningen på att jag som köpare ska vänta på licensen då det redan är klart! Har inga problem med att åka en bit för rätt bössa!
Kaliber:12 Stock:trä Nypris:18990: Som alla Berettor håller silver pidgeon mycket hög klass. Perfekt till både jakt och övning. Elegant gravyr och valnöt i stocken gör detta vapen till en mycket prisvärd modell i Berettashagelbocksegment. Stålhageltestad Vapnet är helt nytt och aldrig använt Detta är ett licenspliktigt vapen som kräver vapenlicens. Vapnet skickas med godkänd frakt inom Sverige.
Hej! Ska sälja hagelbössan och lägga krutet på kulskyttet istället. Som rubriken lyder är det en Beretta 686 cal 12 hagelbock i bra skick och fungerar utan problem. Den har ejektor och halv tums borrning på bägge piporna, vilket jag personligen tycker är optimalt för blandat hagelskytte. Det här är en hagelbössa med bra kvalité som kommer hålla väldigt många fler år. 7000kr eller högstbjudande! Vapnet kräver licens! Ring, smsa eller mejla för mer info.
nu saljer jag min pietreo beretta S-685.. bra skick tanke på årgången 88.inte så mycket skjutet med.borrningar är halv och 3/4 tror jag..vid köp krävs licens..
Beretta Urika-2 AL 391 Syntet spår för kikarefäste i lådan 63cm pipa, 5 choker medföljer,original väska, Självrengörande system så rengöring behövs ej så ofta, Syntetkolv men greppytor i gummi, Kick-off=fjädrande kolv=minimal rekyl, Rembygelfäste med snabblås, Godkänd för stålhagel, Som ny endast ca 300 skott ej varit i skogen, Ny pris 14.500kr säljes för högstbjudande, Eller bytes hagelbock+pengar, OBS VAPNET KRÄVER LICENS,