Quantcast
Till salu inom: ”

haglöfs sovsäck exit lite säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Rinnovera

Värnamo
Lv väska

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer ett par vandringskängor av modell Haglöfs Solid Lite Q i storlek 39. De är endast använda i 2 dagar, men med andra sulor än de som finns i varför de känns oanvända. Innersulorna är formbara, både av användning men även vid uppvärmning. Skopåse, instruktioner för värmning och formning av sulorna samt skokartong finns kvar. Jag tycker att skorna är något små i storleken och skulle därför passa bättre på en 38:a, det är därför de säljs. Viss prutmån finns vid snabb affär men skambud undanbes. Vid flera intressenter säljs skorna till högsta budet.
Skor, stl. 43, herr Skor som är i nyskick! Prövade utomhus 2ggr för test. Inser att min ena tå slår i framkant och har därför tyvärr varit tvungen att skaffa ett par nya. Dessa är alltså i princip oanvända. Storlek 43 1/3. Jag är normalt en 43:a så om du har fötter som är 42-43 så sitter dessa troligtvis perfekt. Haglöfs Solid Lite II är Haglöfs prisbelönta, lätta och mångsidiga känga för vandring i krävande terräng. Bara att googla skorna så finns massor av info om dem. Klår många andra skotillverkare som Meindl, Hanwag, Salomon, Scarpa, Nort Face, Lundhags etc. Först till kvarn! Ev bvsa. Mvh Anders
Skor, stl. 41, herr Haglöfs Solid Lite är en vandringskänga som vunnit flera tester dom senaste åren. Har Vibram-sulor och innersula av märket Sole. Sole-sulorna ska "bakas" i ugnen för att de ska forma sig efter fötterna. Dessa sulor är obakade och knappt använda. Vattentäta med Gore-Tex och styva så man får bra stöd vid vandring med tung ryggsäck. Lämpligen har man dubbla strumpor av ull i vandringskängor varför man bör köpa en storlek större än man normalt har. Säljs såklart nyinfettade. Samma kvalité som Lundhags men lite mer high tech. Fint skick, gått max tio mil.
Bra sovsäck för allsidigt bruk-vår och sommar. Normalpris 600 kr. Lite använd. Tvättbar. Bomull och ...
Aldrig använd säljes för 200 kr eller bud