Quantcast
Till salu inom: ”

haglöfs alaska ryggsäck säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej nu ska jag sälja mina haglöfs alaska ramryggsäckar. Den högra är av nyare modell och har bekvämare axelremmar och har avbärarbälte. Denna har jag använt när jag vandrat i fjällen och den har varit till belåtenhet. Pris :500 kr Den vänstra är av äldre modell och saknar avbärarbälte, som kan vara skönt att ha om man ska bära tyngre, sliten men hel. Pris: 200 kr Så passa på och köp en bra ryggsäck till ett billligt pris vill du ha båda så är priset 600 kr.
Säljer lite pryllar efter avslutad fjällvandring. Ryggsäck Haglöfs Alaska med regnskydd i utmärkt skick 800:- Trangia gasolbrännare, Primussystem. Passar i undre vindskyddet på Trangias köket som alternativ till spritbrännaren. Hög effekt, lätt reglage. Pris 300:- Multifuel kök MSR Dragonfly med bränsleflaska, Trillium Stove Base och Solid Heat Reflector with Windscreen och reparationskit för köket. Dragonfly är MSR-s Basecamp multifuel kök för alla årstider, enkelt och mycket pålitligt. Pris 1200:- Pris: 800 kronor
Klassisk svensk kvalitetsryggsäck . Nedre packpåsen saknas. Där spänner du ändå fast sovsäck, liggunderlag, lättviktstält eller nånting annat. Skicket är bra, har nån skavank men ni har många goda år/decendier framför er. Färgen svart, även snäppena som ser blå ut på min skärm. Här kan ni läsa om underverket: http://www.utsidan.se/reviews/viewreviews.htm?ID=827 Pris 500, Vv maila Robert Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu säljer jag mitt exemplar av en av Sveriges riktiga friluftsklassiker, ramryggsäcken Haglöfs Alaska. Ramen är väldigt bra att fästa exempelvis tält på. Ryggsäcken är på ca 60 l med en packpåse på ca 30 l som medföljer. På ryggsäcken finns fyra små fickor för att ha ordning på småsaker, två fickor på locket och en större sidoficka för exempelvis termos. Ryggsäcken är enbart använd vid ett fåtal fjällvandringar och i mycket gott skick. Regnskydd medföljer.
Vandringsryggsäck från Haglöfs modell Alaska i bra skick