Quantcast
Till salu inom: ”

hallberg rassy mistress 32 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ett unikt tillfälle att förvärva en Hallberg Rassy 342 i absolut nyskick. Båten är sparsamt seglad och pedantiskt skött av nuvarande ägaren sedan den var fabriksny. Motorn har endast gått ca 100 timmar. Utrustning utöver standard: Varmvattenberedare Dusch Sittbrunnskapell Lewmar 16CST fallvinschar Gasolflaska 6 kg komposit Kapell till rullfock Lacy-Jacks Trebladig Volvo Penta foldingpropeller Värmare Webasto 3900 Kartplotter garmin 4010 Autopilot Ray Marine ST8002 linjär drivenhet monterad på hjärtstocken Ankare med Ankarolina 56m på akterpulpit Ray Marine VHF 54 Gasfjäder monterad i Rodkick Spinlock Fendrar och förtöjningsgods Båt och utrustning i absolut nyskick.
Jag äger eventuellt en båt för mycket. Äger en fin Mistress 32 i bra skick. De senaste åren har seglena bytts ut. Motor + S-drev. Nytt laminat-skrov. gelcoat fribord, roder samt genomföringar på varv. Den behöver lite nya ribbor på däcket som lossnat. I sittbrunnen har jag påbörjat en mindre renovering. Har tagit bort och ska limma dit nya teakribbor. Utrustning är sedvanlig men denna har en del extra finesser som är lämplig för långseglare. Annars väl utrustad och kontinuerligt använd. Pris 150 000 inklusive Vagga. Detta är en av få Olle Enderleins Mistresser som finns kvar i Sverige. Du som vill ha Olle Enderleins bästa och skönaste har nu en chans att köpa en i bra skick. Endast lite ytskikt på ovansidan som behöver förfinas. Annars är den klar att användas. Har besiktningsprotokoll.
Vår Felice Mistress nr 8 från 1970 söker ny ägare. Vi vill gärna lämna över till någon som uppskattar en bra båt. Alla som känner till Hallberg Rassy inser att Mistressen är ett gediget bygge. Längd 9,70 Bredd 2,84 Djup 1,65 Depl 3.500 Lys 1,07 Se mer http://www.hallberg-rassy.com/index.php?id=324&p=PreviousModels.shtml Det som utmärker vår Mistress är följande: isolerat skrov helt teakdäck ovanpå det ursprungliga vindruta med högre sprayhood och sittbrunnskapell rostfri targabåge över sprayhood och föröver motor VP2002 från 1990 nya segel och Furlex rullfocksystem från 2008 fullattestor med Lazyjack och Staypack från 2008 toaletten bytt 2011 solcellspanel från 2011 som klarar kylboxen nya dynor i kajutan 2014 Båten visas i sjön till och med vecka 41.