Till salu inom

"handtillverkade sjömärken säljes"

Karlstad
Idag

ATP Montalcino

2 500 kr
Blocket.se
Nacka
2 dagar

Japanska stenlyktor i granit

1 590 kr
Blocket.se
Kungsbacka
3 dagar

Sjömärken

1 200 kr
Blocket.se
Huddinge
3 dagar

Vola Vasti "Telecaster" Ex....

7 900 kr
Blocket.se
Oskarshamn
3 dagar

Bianchi racer

7 000 kr
Blocket.se
Söderhamn
3 dagar

SELCO - norsk handtillverka...

24 000 kr
Blocket.se
Karlshamn
4 dagar

Emmaljunga NXT 90 fint bega...

4 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hus och Trädgård  ·  Ängelholm

Handtillverkade Sjömärken - REA

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
REA REA REA REA REA REA REA REA REA REA Handtillverkade sjömärken för en maritim stil i trädgården eller inomhus. Behandlat i fyra olika omgångar för att klara av vädrets påfrestningar och ögats känslighet. Kardinalmärken används på Svenska och Internationella vatten för att märka ut farligheter. Där spelar ett sjömärke en stor roll - precis som det kommer att göra i ditt hem! Vi tillverkar nord, ost, syd & västmärken. Sjömärket på bilden är ett västmärke. _________________________________ Handmade in Sweden. EOX-design. _________________________________ SENSOMMAR REA! Pris: 1195:-/st (ord. 1595:-/st) Vid köp av 2st, pris: 2195:-
0 kr
Blocket.se
Hus och Trädgård  ·  Stockholm

Sjömärken för heminredning

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Handtillverkade kardinalmärken av svenskt högkvalitativt furu och ytbehandlade i flera lager för att klara det svenska vädret, året runt. Lämpliga för trädgårdsinredning, prydnad vid bryggan men även för att skapa en maritim känsla inomhus. Säljes som standard med fästanordning, perfekt för gräsmattan eller grusplanen. På bild nr 4 finns samtliga modeller presenterade. 1. Ostmärke - står ost om grund 2. Västmärke - står väst om grund 3. Sydmärke - står syd om grund 4. Nordmärke - står nord om grund Designade och producerade av Filip & Viktor Charpentier. Finns till försäljning hos oss i Danderyd. Sökord: heminredning, trädgård, uteplats, brygga, båt, segelbåt, skärgård.
900 kr
Blocket.se

Handtillverkat Armband Crystal Stone

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Just nu 20% på första beställningen! ARMBAND CRYSTAL STONE Handtillverkat armband i 18K guldplätering med svarta Crystal stenar. Höjd: 4.4cm bredd: 9cm Se mera smycken och andra fina produkter i topp kvalitet, till bra priser på: http://www.rochie.se ________________________________ Gilla på Facebook för att ta del av flera erbjudanden och bli först att ta del av nya produkter. http://www.facebook.com/rochie.se ________________________________
299 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Ny Handtillverkad Vintage Skinnväska

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Övrigt, stl. One size, herr Khakibrun / brun ny handtillverkad weekend bag gjord i gedigert och vackert skinn med rätt vintagekänsla. Väskan är välarbetad, har många vackra och robusta detaljer i mässing. Detta är en av de första väsk-prototyperna av vårt nya svenska märke LiJon som planeras att lanseras inom kort for att säljas i exklusiva butiker i Stockholm och Göteborg. 40*30 cm med axelrem och plats för laptop. Motsatt sida har tre fack för mobil, solglasögon och diverse.
1 500 kr
Blocket.se

Tre handtillverkade congas Michel Delaporte

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Då jag tvingas inse att min spelkarriär lämnar mycket i övrigt att önska, söker jag nytt hem åt min älskade congasfamilj! En komplett liten nätt och välljudande trio med de tre klassiska diametrarna inom latinmusiken, quinto (32 cm), conga (34 cm) och tumbao (37 cm). Instrumenten är handtillverkade i Frankrike, inköpta 1994 (jag är den ende ägaren hittills) och jag har tagit mycket väl hand om dem. Tonen är fantastisk och de håller stämningen mycket bra. Michel Delaporte är ett välkänt prestigemärke för musiker i Frankrike och instrumenten finns inte i handeln. Varje trumma är tillverkad för hand och på beställning från kunden. Se länk nedan för mer info om tillverkningen/företaget. http://md-tonnellerie-percussions.fr/page2.html Min förhoppning är att någon som väl känner till dessa hantverkstrummor och spelar professionellt kanske kan fortsätta att använda dessa och få lika mycket kul med dem som jag har haft? Någon som behöver nya congas inför sommarens turné, eller proffsmaterial till sin inspelningsstudio? Instrumenten finns att kika på/provspela i Nacka, ring/messa/mejla Lisa för att komma överens om en tid.
12 000 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj