Quantcast
Till salu inom: ”

hästens bäddmadrasser priser säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

bäddmadrasser

Södertälje
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer mina 2 Hästens Citation Motor med fjärr. Nypris 120 papp. Ok skick. Bäddmadrasserna har under tiden tvättats ca 1 ggr om året. Jag fick sängarna av min Mamma men har tyvärr platsbrist. Otroligt sköna sängar säljer från ett fräscht hem, båda Medium. Säljes BARA i par. 5000/båda Bäddmadresserna är lite missfärgade (av vatten) men blir som nya vid tvätt. 300-500 kr beroende på val av tvätteri. Tvättas i ljumet såpavatten... Hästen säger nej till tvätt men vi har tvättat (alla) hästensmadrasser i alla år. Rutan är "gammelrosa" se bild. ca 10 år gamla sängar.
Har en hästens ramsäng fasthet Soft 105*200cm med en medföljande tempur bäddmadrass(ingen fasthet i tempurbäddmadrasser). Hästens har 25 års garanti på sängarna så kvalitén är mycket bra. Kombinerad med världens största sängmärke tempurs bäddmadrass som är 7 cm tjock. Har tyvärr ingen bild på sängen då den är nedpackad .Bäddmadrass tyget är nytvättat. sängen är ca 5 år. Ett bra sängköp till ett bra pris. Finns att hämtas i Uddevalla. Säljes pga köpt större säng/ Niklas (sängen är inte den jag har på visningsbilden)
Knappt använd, köpt ny med säng men bytt ut den efter 4 månader! Passar till alla sängar som är 220x180. Inga fläckar, hygienisk och ren! Samt att den så klart nästan luktar ny fortfarande (ej rökare, djur osv). Finns att hämta i Enköping eller kan levereras på väg mellan Enköping och Nynäshamn. Nypris: 14200:- http://www.sova.se/baeddmadrasser/bj-bj-180x220 Bättre pris vid snabb och enkel affär!
Vi har 2 stycken 90x200 Hästens sängar som är justerbara. En mjuk, inte mycket använd och utan bäddmadrass. En medelhård, mer använd och med några fläckar. Här finns en bäddmadrass om så önskas. Nypris när dom köptes: 35.000/styck inkl bäddmadrass. Säljes tillsammans eller var för sig. 4000 kr / st Endast kontakt via telefon. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Villa 4 rum o kök + källare, centralt beläget i Boden. 2,5 km bilväg till Oringen-staden, närmare till fots/cykel. 8 sängplatser, alla resår- och bäddmadrasser som kan fördelas i 6 rum. Badrum/toalett med badkar/dusch samt bastu, duschrum och toalett i källaren. Tvättstuga med goda torkmöjligheter. Fullt utrustat kök, 2 matbord med minst 10 sittplatser. Altan med grill. Inhägnad tomt. Tre cyklar finns att låna, herr- dam- och MTB-cykel. Nära till Ica Kvantum och pizzerior. Ej allergivänligt pga hund och häst i familjen.