Quantcast
Till salu inom: ”

hans agne jakobsson markaryd säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Finnes: 8 st takkronor i mässing designad av Hans AgneJakobsson för Markaryd under hans storhetstid på 60-talet. 4 st av dem är med tio glaskupor och 4 st med åtta glaskupor och samtliga glaskupor är intakta och ger ett varmt sken. Hans Agne sägs vara "den dämpade belysningens mästare" Electricitet är fixad så den är användningsklar! Stora: Ca 60 cm i diameter och hänger ned 50-55 cm från taket (justerbart) Pris: 5800 kr Mindre: Ca 50 cm i diameter och hänger ned 50-55 cm från taket (justerbart) Pris: 4000 kr För köp av samtliga kan ett paketpris diskuteras. De har en anrik historia där de hängt tillsammans i både butik och kafé.
Pendlar (2) i mässing. Design Hans Agne Jakobsson, tillverkade av HAJ Markaryd. Höjd 16cm.
Hans Agne Jakobsson. Taklampa opalinglas för Markaryd. 1960-tal. H 31 cm. Diameter 40 cm. Finns i butiken på Skarphällsgatan 8H i Visby. Billiga transporter till Stockholm eller vårt lager i Ängelholm kan ombesörjas.
Väldigt snygg retro kopparlampa med prismor av Hans Agne Jakobsson i Markaryd. Ger ett väldigt mysigt sken. Lampan är ca 20cm hög och 32cm i diameter, kontakten är bytt till en som passar i jordade uttag.
Lampan är original Hans Agne Jakobsson från Markaryd. Vit lampskärm, begagnad. Mycket fin. Priset avser den lilla lampan.