Quantcast
Till salu inom: ”

hatthållare hattstock säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag hyr ut en plats i min studio i Horstull. Jag arbetar som modedesigner och ateljén är en del av ett större kontor som delas med fem andra. Hyran är 2 500 kr/mån exkl. moms. I hyran ingår även delad vårnad om: -Två Juki raksömsmaskiner. -Två hushållsoverlocker. -En Stockmandocka stl 36 och en ställbar "Diana". -En 1/4 Stockmandocka. -Ett Lelit ågnstrykjärn. -Stort bord för tillskärning. Sen har jag lite andra roliga maskiner och prylar man gärna får använda, exempelvis infärgningskit, hattstock och dremel.
2 st hatthyllor i metall, vintage från ca 50-talet. Vi har använt den ena som skohylla och då tagit bort de 7 ankarkrokarna som givetvis finns kvar och går att sätta tillbaka utan problem. Den andra hyllan har 10 krokar och en hatthållare som också går att ta bort. Båda har en Längd på 120 cm och djup 25 cm. Riktigt fint brukskick! Pris: 800 kr styck eller 1500 kr för båda.
Kjol & Klänning, stl. 32 (XS), dam Hatthållare för golvet, handmålad knopp, handgjord hatt i filt med äkta fjäderplym och söt utsmyckning, replika av äkta "flapper-hatt" inköpt i USA. 250 kr för båda! Djupröd festklänning i sammet, 50-tal. Fickor, vidd i kjolen och smalt skärp i sammet och fuskskinn, något slitet. Svag blekt rand efter skärp, ej märkbart med skärpet på! 200kr Skir sjömansklänning ca 40-tal (underklänning eller slip rekommenderas), fint äldre skick. 200 kr. Lolitaklänning i bomull, svart med små vita prickar och smalt knytskärp. Fickor och vidd i kjolen. 150 kr.
Gammal hattstock / hatthållare på fot Shabby Chic
Hatthållare hattstock