Quantcast
Till salu inom: ”

littlest pet shop hus säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

37 st littlest pet shop figurer med några tillbehör, en del småsaker är inte med på bilden 700:- 2 st zhuzhu pets med glassbil och sovkorg med täcke 200:- Ett hus och en glasskiosk för Hello Kitty med 4 st figurer samt lite tillbehör 150:- Ett sminkhuvud med smink och hårtillbehör, allt syns inte på bilden 100:- Vill ni ha bättre bilder på sakerna så kan vi maila det om ni hör av er.
Hej! Jag har en del gamla Littlest Pet Shop som skräpar i en låda, så jag tänkte att jag lika gärna skulle kunna låta någon annan glädjas av dem. Det är 44 olika små figurer, 7 små hus, 2 stora hus, och några övriga kojor. Du får även en massa härliga tillbehör, och en fin låda att läga dem i. Dessa saker är väldigt eftertraktade, eftersom att dem inte säljs längre. Priset för allt det här är 680 kr.
SÄLJER BORT PET SHOP LEKSAKER OANVÄNDA KVAR I SINA KARTONGER ANNONSEN ÄR UTE TILLS DOM ÄR SÅLDA BETALNINGEN GÅR ANTINGEN VIA BLOCKETS TRUSTLY ELLER VIA SWEDBANKEN-DET SOM KÄNNS BÄST FÖR ER DETTA FINNS I DETTA LEKSAKPAKET PET CLUBHOUSE NR 1393 DESSRT FUN DOCKA NR B 17 TRAVEL PET PAKET NR 2079 OCH 2082 SASSIEST NR 958 OCH 961 SWIM ND SUN DOCKA NR B 16 EN PERFEKT JULKLAPP TILL ETT BRA PRIS SÄLJES SOM PAKET MED FRAKTEN INRÄKNAD ENDAST 600 KR
Ett paket med Pet shop-saker: - 12st djur, flera med magnet för att aktivera olika funktioner i huset - Hus med små finesser, flera styrs av magneter. Mycket lekt med - Träd med gungor, hissar och små finurligheter. Nästan oanvänt - En massa små tillbehör Det som syns på bilden är det som ingår och säljes enbart tillsammans. Hämtas i Skövde eller skickas på köparens bekostnad
Dottern säljer sina petshops som är pedantskötta av en lugn tjej som har tagit väl hand om dessa små söta raringar och det finns en hel del tillbehör till samt ett hus som syns på bild,det finns en bild till att tillgå(figurer ca 44st med tillbehöret kan fås via mail) då allt inte finns med på bild nr 1 allt detta kan bli ditt för endast 400kr Allt finns att hämta i luthagen.