Quantcast
Till salu inom: ”

havana jacka l vårjacka tunt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Vinterjackor

Nyköping
Fin herrjacka

Stockholm
Jacka

Karlstad
Leksaker

Trelleborg
Jackor

Karlstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jackor & Ytterplagg, stl. 34 (XS), dam Warp täckbyxor använda ett fåtal gånger. Grå i färgen. 300:- Jackor & Ytterplagg, stl. 36 (S), dam Carhartt jacka använd två vintrar. Nypris 1700 kr. 500:- Jackor & Ytterplagg, stl. 34 (XS), dam Tunn vårjacka i grå/silver. Aldrig använd. Nås på mobil eller mail jennysophia14@gmail.com 100:-
Jackor & Ytterplagg, stl. 52 (L), herr Tunn vårjacka... eller det kanske snarare är sommarjacka, i alla fall med de temperaturer som gäller här i Sverige. Den är i vilket fall som helst inte särskilt tjock över huvud taget, och passar som "något man slänger över sig bara för att man måste ha någonstans att lägga plånboken". Materialet (100% Bomull) är _väldigt_ mjukt och skönt. Jackan är helsvart och knäpps med knappar. Den är som, det framgår i rubriken, i storlekLarge och knappt använd då den är lite väl luftig för mig, men jag har ju faktiskt Medium i vanligafall. Frågor? Fråga!
Jackor & Ytterplagg, stl. 48 (M), herr Hej! En blå tunn vårjacka från Moncler, inhandlad på NK Sport för något år sedan. Den är blå och rätt så glansig i ett material som passar perfekt nu på våren. Den är i deras speciella sifferstorlekar men passar som en small/medium. Den är givetvis äkta. Maila/Smsa/Ring för fler frågor. Vid en (smidig) affär där jackan måste skickas står jag för frakt. Tack, hör av er för frågor. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Havana, mycket fin jacka storlek L. Vårjacka med tunt foder.