Quantcast
Till salu inom: ”

hemmabar säljes

Hemmabar

Hagfors

Tidigare annonser till salu

Jag har en "hemmabar" stående" i källaren. Köpte den själv på blocket för ett år sedan. Då betalade jag 2000kr. Men den har inte fått plats i hemmet så nu ska den bort och den försvinner för 600kr.. Måste tömma förrådet. Den är inte liten, men inte jättestor heller.. Men den är fin. Jag såg bilden på den i annonsen men har ingen bild själv då den bara har blivit stående.Den finns på Norrstrand och ska bort snarast
Hemmabar i mörkt trä. Höjd: 205cm Bredd: 140cm Djup: 50cm Mycket fint skick. INGA stötta kanter eller lossnande faner. Fungerande inbyggd belysning i "takdelen" samt under bänken - Se fotot. Baren går att dela i två delar för smidig transport. Överdelen lossas med 4st skruvar. För transport behövs antingen en bil med släp, en pickup, en skåpbil eller en liten lastbil. Betalning på plats vid avhämtning. Sprit ingår ej.
Säljer nu denna Jägermaskin som använts i cirka 3 månader. Maskinen är i suveränt skick och har aldrig haft några skavanker under den korta tid som jag haft den. Passar perfekt att ha den i din hemmabar till festen, middagen men också även till din krog/restaurang. Priset är 4500kr men kan även diskuteras vid snabb äffär. Hör helst av er via sms/samtal då jag inte kollar min mail så ofta.
RENORVERINGS BEHOV KRETSKORT !!! Började att ryka från kretskortet när jag skulle testa den :-( Har stått i några år så den behöver lite omsorg och rengöring. Fullsize maskin som stått i en bar i Helsingör. Vinstfunktion bortkopplad för tillfället. Snygg och cool i hemmabaren,biljardrummet etc. Har ej plats för den p.ga. flytt. Obeservera att maskinerna endast får användas till privat bruk - och kan kräva särskilt tillstånd från lotteriinspektionen.
Säljer min älskade bar pga flytt. Oerhört skickligt gjord och väldigt rejäl. Lagt ut 8000kr på den och den är bara ett år gammal. Även ett matbord med tillhörande 8 stolar säljes pga flytt. Nypris ~4500kr, inhandlat på Chili för knappt två år sedan. Bar 4500kr eller högst bud. Bord + stolar 2000kr Om man av någon anledning skulle vilja ha både och så fixar vi såklart ett bra pris. Barstolarna på bilden ingår ej. Allt hämtas i Växjö

... eller prova att söka på bardisk hemmabar