Allt till salu inom "bar hemmabar billigt"

Sortering:
Hemmabaren
Butik

Hemmabaren

299 kr
NYTT Ginza
Hemmabaren
Butik

Hemmabaren

246 kr
NYTT Bokus
Hemmabaren
Butik

Hemmabaren

246 kr
NYTT Cdon
Neon Bar Light
Butik

Neon Bar Light

249 kr
NYTT Funstuff.se

Tidigare annonser till salu

Stolar och Bord  ·  Värmlands län

Barstolar Obs Sänkt Pris

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
Priset sänks till 300 :- st 7 st fina barstolar av hög kvalité. Har suttit i både bar och café en gång i tiden. Stål ram och skinklädsel. Mycket stabila. De är "riktiga" barstolar, inte de som man köper på möbelaffär. Perfekt till hemmabaren eller till en som behöver till bar eller cafe. 2 st har ett litet hål från cig eller dyl. Annars är de mycker fina 300 kr st eller 2000 för allihopa.
300 kr
Blocket.se

Bar till hemmet

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Vi säljer nu vår hemmabar!! Den är svart med spegelpartier och glashyllor. Den har de senaste 5 åren stått på vinden då vi inte haft plats, så vi vet inte riktigt om alla delar är på plats. Ev någon hylla eller skruv som fattas men det är nog lätt åtgärdat! 4 barstolar medföljer också. Den står hemma hos vår kompis och nu får den inte plats där längre så vi måste tyvärr bli av med den. Den är jättefin, har lite skavanker men är ju minst 10 år gammal. Hade vi haft plats hade vi aldrig gjort oss av med denna fina bar! Pris: 500kr, ett mycket billigt pris, men får bli så då vi inte kan garantera alla hylldelar/skruvar. (Alla stora delar finns ju där) Ring vår vän Jonathan (där baren finns) eller maila mig Emma som är ägare av baren. (Fotot är lånat men den vi säljer är liknande)
500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Malmö

Udda bar med spegelglas och bambu

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En liten fin hemmabar, på insidan svartmålat trä, originalfronten är svart med spegelpaneler och bambufronten går att ta loss. Säljes billigt pga platsbrist!
100 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Svalöv

Hemmabar med stolar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Igår
Säljer vår bar med 3 stolar pga flytt. Finns hyllplan i baren. Höjd: 2 meter Djup: 1,25 meter Bredd: 1,10 meter Bardisk: 1,35 meter Billigare vid snabb affär!
800 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj