Quantcast
Till salu inom: ”

hendryx säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer nu mina fina Hendryx skidor med nästan helt nya Salomon STH 16 bindningar. Längd: 180 cm Skidorna fixade jag direkt av bildaren av Hendryx vilket betyder att skidorna är väldigt fina. Skidorna har dock inte blivit använda så mycket så det finns nästan 99% stålkanter kvar och belaget är hur fint som helst. Vid snabb affär blir priset som vanligt billigare! :) Skidorna finns i haninge och kan ses när som helst i veckorna!
1 år gamla PH182or med Marker Griffon bindning. Inköpta på Alpingaraget 120316 (kvitto finns). En mycket bra All Mountain skida med bredd under foten och kort radie vilket ger en rolig och lekfull skida som heller inte bangar när farten går upp. Ett premiumbygge från Åre skidfabrik där även Extrem skidorna byggs. Längd 182 cm. Läs mer på http://hendryxskis.com/skidor/ph/ . Självklart levereras de nyvallade och nyslipade. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En grym skida har blivit ännu grymmare....aggressivare i pisten, bättre isgrepp, direktare ingång i sväng och mjukare men snabbare svängväxlingar samt att den spårar bättre i uppkörd och ojämn snö. Att skidan dessutom får bättre lyft i lössnö och extremt lättmanövrerad där.....det är bara bonus..... En skida som rockar offpist som pist...... Längd: 182 139/97/133 Radie: 17 Bindning: Marker Griffon ( ej Duk montering ) Skick: behov av lite kärlek, några repor i belaget som behöver fixas, lite repiga på ovan sidan, men inget som inte går att fixa lite enkelt. Prutat och klart !
Nästan helt nya Hendryx Skida men en Salomon STH 16 bindning Skidorna kommer helt ny servade Kategori: Big Mountain Vikt: 5,4kg 188 cm: 150-120-145 mm, r=21 m, Rocker teknologi: låg progressiv Varför ändra på ett vinnande koncept! Den här skidan är packad med så mycket prestanda man bara kan tänka sig, den tar sig an vad skit som helst...det finns ingen hejd på det. Den är fartålig och stabi, har ett grepp som få, bärighet utanför. Det här är skidan våra teamåkare tävlar på i fråkningstävlingar. Håll i hatten...för den här skidan ger aldrig upp...
Grym friåkningsskida med sannolikt den bästa randonee / tur-bindningen i sin klass. Den här skidan kommer till sin rätt i lössnön där de är det bästa jag åkt på. Man flyter i även det lösaste pudret, och går igenom skare obehindrat. Men de går även bra i skog och i pist och är riktigt lekfulla. Årets modell, sparsamt använda. Totalt 18 dagar åkning, huvudsakligen puder så de är i utmärkt skick. Nypris ca 10000 med bindning. Längd 186cm, bredd 146/122/140. Radie 21m.