Quantcast
Till salu inom: ”

herrbetjänt klädbetjänt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Högra på bilden: En fin herrbetjänt med hjul från Italien i teak, 50-tal Märkt med Brevettato made in Italy Hylla för t ex smycken, klocka, manschetterna och slipshållare på sidorna. Pris: 850:- Vänstra på bilden: Fin herrbetjänt i betsad ek, utdragbara slipshållare på sidorna. Inte märkt men troligtvis italiensk, jättefin. Pris 700:- Maila ert telefonnummer så hör jag av mig, kollar mailen ofta.
1. Nordal, helt ny svart dörrmatta i härligt mönster, kraftig plast, ca 2 cm hög. Storlek 44x74 cm. (Nypris 225kr) Mitt pris 150kr 2. 2 st IKEA Pax hyllplan till 58x75cm garderob. Men måtten på hyllplanen är mindre för att passa in. (Nypris 140kr) Mitt pris 70 kr 3. Herrbetjänt i bok, fint skick. Ihopfällbar med galgkrok så du kan hänga in den i garderoben när man ej vill använda den. Perfekt då man får gäster. Mitt pris 100 kr
En riktigt läcker herrbetjänt/klädbetjänt i metall formad som en kvinnokropp. Tuff att ha i tonårsrummet, i badrummet och hänga morgonrocken på eller som jag har haft den i mitt och sambons sovrum. Väldigt användbar. För mer info eller bilder så maila eller ring.
Fin herrbetjänt i bok.
Herrbetjänt/klädbetjänt 1960-tal