Quantcast
Till salu inom: ”

hilti betong borrmaskin säljes

Hyra Häcksax
F
Skåne län
Hyra Vedklyv
F
Skåne län
Hyra Pallgafflar
F
Skåne län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej jag har som rubriken lyder en Hilti Borrmaskin som jag nu vill sälja. Den fungerar verkligen riktigt bra det är som att skära i smör när man borrar i betong med denna maskin. Det följer men en schuck så att man kan använda vanliga borrar också och sen så följer det med 16st borrar som är till borrmaskinen, och en plåt låda med vanliga borrar. Det finns 4 lägen att ställa in den på. Jag har ingen orginallåda och inget handgrepp till den, där av det billiga priset!!!
Hilti Te 16 Stark borrmaskin med ett gäng borrar för betong Fint skick och låda .En ägare
Hilti DCM 1,5 borrmaskin i bra skick, för kärnborrning i betong. Stativet går att vinkla,det är intergrerad vacumplatta. Fyra växlar för att få rätt varvtal beroende på borrdiameter. Chucken är för DD-BU och det följer med en adapter för DD-BR (frökengänga). Det följer med en vattenflödesmätare och ett 121 mm dia borr som är mycket kvar på.
Hilti te10 .500kr bosch hammer 36v li 2 bat.1000kr
Kärnborrmaskin för betong säljes. Borrmaskinen är nyligen servad av HILTI i Göteborg. Diverse nya och begagnad borr med följer. Den tar från 8mm till 36mm borr. Nypris 35000kr ex.moms. Ring för mer info.