Quantcast
Till salu inom: ”

hjortron säljes

 Hjortron

Lycksele

Tidigare annonser till salu

Format:Inbunden i hårt kartonnage Tryckt år:1998 Skick:I fint skick Vikt opackad:498gram Se! resume!--- Fyra familjer bor i Ön, en nybyggarby i Västerbotten. De är kronotorpare som alla fått del av denna usla och magra jord, som ungefär vart sjunde år är täckt av hjortron, mot att de arbetar i skogen för statens räkning. Dessa familjers öden blir till en rik beskrivning av olika förhållningssätt till fattigdom, utanförskap och trots mot överheten. På ett målande språk, med dialektala vändningar, tecknas med inlevelse särpräglade människor.
Kok- och bakböcker i jättefint skick. Som nya för under halva ordinarie priset: "Mellan hjortron och oliver" - 100kr (Slut hos förlaget) "Två systrars söta" - 100kr "Sötsaker från Haga" - 50kr Ljudböcker, 100 kr för alla fyra: "Potensgivarna" - mp3 "Tillsammans är man mindre ensam" - cd "Ljusets dotter" - mp3 och cd "Och jag läste att det var omöjligt att leva lycklig förutan dig" - mp3 och cd Jag postar inget, men hämtar du allt är det ditt för 300 kr! Vi hörs!
11-bäddsstuga med bästa (ski-out/ski-in) läge vid Sälfjällstorget, högt upp i backen ovanför hotell Bügelhof, uthyres v.25 midsommar, v.27 bra öringfiske och v.32 är hjortronen färdiga. För att se bilder och boka gå in på http://gumo.se/default.asp Välj: Vecka nr, 11 bäddar, och bocka för Bastu och Öppen spis. Klicka på: Sök boende OBS ! EN ANDEL (5 veckor/år) I STUGAN ÄR TILL SALU! Ring Åke om ni är intresserade.
Polaris 500 Forest -2011 I princip nyskick , Fint exemplar av världens mest sålda atv / fyrhjuling. Endast gått 90 mil Utrustad med vinsch och drivaxel skydd. Använd den till skogsarbete , Jakt eller bara för att komma dig fram på den sämre vägen till fiske stället eller hjortron myren. Finns i Kalix Nypris ink axelskydd ca 80 000:- Pris 59 900:- Kampanjpris utan inbyte 56 895:- Vi ordnar frakt och finansiering till bra ränta