Quantcast
Till salu inom: ”

hobby 555 prestige säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En trevlig och välvårdad husvagn, ovanligt fin för sin ålder. Isabella förtält. Totalvikt 1440 kg tjänstevikt 1190 kg. Nybesiktigad utan anmärkning och skattad, bara att koppla på bilen och åka. Säljes med saknad p.g.a. att vi "vuxit ur" den och köpt en större vagn. För rätt köpare och vid smidig affär kan priset diskuteras något. Fler bilder kan mailas till seriösa spekulanter. Inga byten om du inte har en fin 2000kg biltransportsläp. Inga mailvänner och jag talar bara svenska.
Hobby 555 -86 I fint skick, ingen mögeldoft, avställd och har inte rullat många mil senaste åren. Besiktiga den är inga problem då allt fungerar som det ska på den, värmepumpen ur funktion och har kört med fristående element istället, Framrutan sprucken men endast yttre delen, vattenkranar och belysning funkar som det ska, toan vet jag inte då jag aldrig nyttjat den. Pris satt med tanke på dom småfel som finns. Bvsa
Mysig modern stuga i Vall på vackra Gotland på 70 m2 med egen tomt och parkering precis utanför dörren uthyres veckovis sommaren 2011. Stugan ligger centralt med närhet till Visby ca 1,5 mil och till Roma ca 1 mil. Där finns affärer och inomhusbad. Till Tofta badstrand är det ca 1,5 mil. Stugan ligger mysigt och avskilt på vår jordbruksfastighet och det är nära till djur och natur. Stugan är helenoverad-07, modern och bra standard. 2 sovrum på övervåningen med 2 dubbelsängar och 1 våningssäng. Tv-rum på nedervåningen med tv/dvd och med vedkamin för värme och mysfaktor, där finns också bäddsoffa och en extra resesäng + resesäng till baby. Badrum med dusch, wc & tvättmaskin mkt fräscht. Köket är modernt och lantigt mysigt med micro, kaffebryggare, brödrost, kyl/frys. Sittplatser för 9 personer runt köksbordet. Det finns utemöbler i plast, grill och tvättlina ute på den egna tomten som passar perfekt till att sparka boll på mm. Egna handdukar & lakan medtages! Bytesdag Söndagar tillträde kl:15:00 lämnas städat och fin följande Söndag kl: 12:00. Stugan passar perfekt till en eller två familjer. Passa på att boka *NU* nästan alla veckor finns ännu kvar. Varmt välkomna till en avkopplande skön vecka på fantastiska Gotland. Bokas lättast via mailen! Mvh Andreas m familj:) (Finns också en jättefin husvagn Hobby Prestige 555 -87, 5 bäddar att hyra en vecka om sängplatserna inte räcker till.)