Quantcast
Till salu inom: ”

hobby landhaus villavagn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Söker

Borås
Nya Inlines

Mölndal
GoPro 3

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En trevlig villavagn trots sin ålder, 1985, klassad för 2000kg men går bra och stadigt efter bilen. Mycket bra värmesystem, 2 st elpannor samt gaspanna. Vattensystemet har inte varit i bruk på många år då man löste de på ett annat sätt. Finns både sommar o vintertält men samma här, vet inte skicket på dessa då de inte har andvänts på några år. 2st långbäddar i separat bodel samt en stor sittgrupp som kan bäddas ner till 3-4 bäddar. Detta är en sk. LGF vagn, dvs. långsamt gående fordon och lämpar sig så som villavagn eller för säsongsuppställning. Den har inga besikningskrav och skatter. Vagnen är inte ny men du får valuta för pengarna och absolut värt resan hit och kanske ställer ni upp den i Dalarna för kommande semestern.
Hobby Landhaus TFM 7,5 X 2,5m säljes. Vagnen har haft två ägare och varit permanent uppställd sedan 1888. Den har haft fast inkopplad el, så gasolpanna, spis och kylskåp (inne i vagnen) har inte blivit använda. Det innebär behov av en del översyn på gasledningar och liknande, vagnen har inte heller rullat (sedan 1994). Vagnen säljes komplett med tillhörande veranda och inredning (se foto).
Hobby Landhaus villavagn -88 ring för info endast telefonsvar
Endast använd som tillfällig övernattningsbostad. Vagnen har varit uppställd på samma plats sedan nyinköpt -04, vilket ger en nykänsla med minimalt slitage. Nyutbytt komplett värmepanna Alde 3000, samt golvvärme. Fullständig service och besiktigad juni 2011. V.v. ring eller emaila för mer info.
Mindre villavagn 7,5 * 2,5. Säljes. Mycket bra skick. Oregad dras med Lgf skylt. 2000 kg. Dubbla elpatroner. Två gasflaskor. Förtält Landhaus. Svensksåld. Vattenburen värme. Årsmodell 99.