Quantcast
Till salu inom: ”

hockey målvaktsutrustning säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Innebandy set säljes pga vårrensning. Sakerna har använts för spel av innebandy som liten i parken..således är vissa av sakerna initialt ämnade för isbandy eller hockey men det var lika roligt att spela för det :) Setet består av: - Målvaktshjälm 300 kr - Målvaktsbenskydd 300 kr - Plockhandske 250 kr - Hockeyklubba för målvakt 50 kr - Två bra innebandyklubbor 100 kr/st - Hockeyhandskar för utespelare 50 kr/par Vid köp av hela setet är priset 1000 kr. Priser kan diskuteras vid snabb affär. Sakerna finns att hämta i centrala Stockholm.
Hej! jag har ett par målvaktsbenskydd med tillhörande plock och stöt som är av modellen reebok X Pulse. Dom är custom beställda och är 36" men ben kanalen kan ändras så att knät kommer ner till 34. Benskydd, plock och stöt har jag använt i 2 säsonger och dom är i fullt användbart skick. Jag har även ett kombinat som är av modellen vaghun epic 8000 och är använt i 3 säsonger. strl sr. M men är lite kort i modellen. Priset för benskydd, plock och stöt är 3500 kr och kombinatet 600 kr har även ett par skridskor. CCM 852 i nyskick strl 42. För 300 kr Jag nås på mobilen efter klockan 4.
Säljer nu lite av grabbens hockey utrustning! Bauer One 90 Benskydd 29+1 som är använda en säsong & är i mycket bra skick. Målvaktsbyxor Bauer Performance J.R L/6 som är använda en gång. Målvaktsskridskor Bauer Performance storlek 37,5 som även dom är använda en säsong. Pris för benskydd:2000kr. Pris för målvaktsbyxor:700kr. Pris för skridskor:400kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej. Jag säljer nu iväg mitt P4 set. De är använda i en säsong och är i fint skick. Inga hål i handskarna. Allt är i SR stlk och benskydden är 36+2. Funkar bra till mig som ä 183 cm. Knäskydden på bilden kan ni även få med på köpet. Jag tänkte mig 3000:- för allt. Bvsa Målvakt Benskydd Plock Stöt Reebok HockeyMålvaktsutrustning Goalie
Passa på och fynda Kombinat Itec Prodicy medium lite använt bra skick 600:- Byxor Sherwood 7000 jr large fina 400:- Skridskorna är sålda.