Quantcast
Till salu inom: ”

husqvarna 339 xp motorsåg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bra skick, nytt svärd och två nya kedjor följer med. Instruktionsbok finns. Lätt, väger bara 4 kg. Nypris 6700 kr. Så här beskrivs den på Husqvarnas hemsida: Vår lättaste XP - motorsåg. Den är lämplig för professionellt arbete med mindre träd och kvistning. Tack vare sin låga vikt och ergonomiska design gör den sig till en mycket bekväm och smidig såg med hög prestanda. Den är även utrustad med funktioner som bränslepump, justerbar oljepump och kedjespänning från sidan.
Vår lättaste XP® - motorsåg. Den är lämplig för professionellt arbete med mindre träd och kvistning. Tack vare sin låga vikt och ergonomiska design gör den sig till en mycket bekväm och smidig såg med hög prestanda. Den är även utrustad med funktioner som bränslepump, justerbar oljepump och kedjespänning från sidan. Priset avser avhämtning i butik, men vi har bra fraktavtal till hela landet! Välkommen att ringa för mer information! Ordinarie pris: 6 700 kr inkl moms. Vårt pris: 5 250 kr inkl moms
Husqvarna 339 XP. Lätta proffskvistsågar. Nyservade o iordning. 2500kr/st. Kan skickas med Bussgods i hela landet Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Husqvarnas lättaste proffs-motorsåg utgick ur sortimentet för ca 1 år sedan. Vi har några kvar i våra gömmor på Brunnby så passa på när vi rear ut de sista! 39 kubik, 1.8 kW 13" pixel kedja. Ord pris 6700 kr (2012) Nu 5690 kr inkl moms. Maskinerna är fabriksnya och givetvis gäller fulla garantitider. Finns på Brunnby i Västerås för omedelbar leverans.
Helt ny. Nypris 6800.- Mitt pris 4500.-