Quantcast
Till salu inom

"husvagn fönster säljes"

Butik Kristianstad
8 dagar

Knaus Sport Silver Selectio...

385 000 kr
Bilweb.se
Butik Kristianstad
7 månader

Knaus S Scandinavian Select...

464 900 kr
Bilweb.se
Sverige
Igår

Polar 590 BK

442 050 kr
Bilweb.se
Visar sida 2 av 2

Tidigare annonser till salu

Bilar  ·  Dalarnas län

Mitsubishi Colt 1.6 SE -00

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu ska pärlan säljas pga större bil köp. Den är nybesiktad, nyskattad och är väl servad. Den går mycket fint i motor och växellåda och även service bok finns. Kamrem bytt vid 15 000 mil, så det finns mycket kvar att köra. Kan även tänkas att byta mot husvagn. Utrustad med: El speglar El fönster Fungerande AC Trä paneler Bak vinge Alu fälgar CD spelare Tonade bak rutor Ring Henrik: 072-3542837 Obs lånad mail!
14 500 kr
Blocket.se

Fönster 3-4 st

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
SÄLJES TILL HUSBILSBYGGARE ELLER NÅN SOM BEHÖVER TILL HUSVAGN 3 AL.4 FÖNSTER KAN HA ETT UPPE PÅ EN VIND .. BRA SKICK FATTAS NÅN LÅSNING O NÅN SKjUTHAKE .. MEN DE ÄR LÖSA DELAR SOM GÅR O KÖPA ... Ni får mejla om ni är inntreserade o vill ha mått .... OBS : HÄMTAS I VÄXJÖ OM VI INTE KOMMER ÖVERENS OM NÅTT ANNAT ... Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 000 kr
Blocket.se
Båtdelar och tillbehör  ·  Kristianstad

Förtält A850

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Nu är våren snart här och det är dags att återuppta husvagnslivet! Vi har blivit med ny husvagn och vårt fina förtält som vi tänkt använda passade tyvärr inte. Tältet - ett Classic-tält från Eurotent- är i nyskick då det endast har varit uppe under kortare perioder ca 4 veckor totalt. Tältet är ljusgrått och mörkgrått med lavendelblå runt fönstren. Bilden i anonnsen är lånad då jag inte kan sätta upp det utan vagn och fota, men förutom färg är de lika. Bild på tältsida bifogas. A-måttet är 850, 2,5 m djupt och gardiner ingår.
5 500 kr
Blocket.se
Husvagnar  ·  Mariestad

Villavagn

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 8 månader
Villavagn Cosalt studio extra 12 x 3,78 m. 3 rum och kök. Ett sovrum med dubbelsäng- garderober - sminkbord -förråd -ett rum med 2 enkelsängar - garderober. Badrum med dusch -toa och handfat. Modernt kök. Luftvärmepump och elpanna. 2glas fönster. Möbler - gardiner ingår. Persienner i alla fönster. Går att bo i året runt. Mycket fin vagn. Finns i Mariestad. Ring för mer info och visning Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
470 000 kr
Blocket.se
Husvagnar  ·  Vårgårda

Kabe safir GDL

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Barnkammarvagn från -87 som fungerat jättebra för vår familj några år men nu ska säljas eftersom den används för lite. Till vagnen följer ett Ventura förtält från -04, använt någon vecka om året. Däcken byttes -12. Besiktigad och gastestad -12. Matta till förtält, markiser till två fönster, torkvinda och andra bra att ha saker kan fås med. Har för mig att allt fungerade när vi var ute förra sommaren. Tror inte som en del andra annonsörer att den är värd en förmögenhet, men ge ett seriöst bud så har ni boendet för semestern klart! Jag mailar gärna fler bilder om ni vill.
0 kr
Blocket.se