Quantcast
Till salu inom: ”

husvagns tv 12v säljes

Tidigare annonser till salu

Svart 19" Dilog LCD TV som går att köra på 12V. CI-slot HDMI Inbyggd DVD spelare PC-ingång (VGA) USB S-VIDEO Scart Minneskortsläsare SD/MMC/MS RF (för tex DVB-T antenn) Audio (för tex hörlurar) Medföljer: 12V ciggkabel 230V ström kabel Fot Fjärrkontroll Väggfäste som är tiltbar och vridbar Manual Perfekt att använda i husvagnen eller stugan. Hämtas i Bollnäs. Ring eller maila.
Säljer min 3 månader nya tv som knappt använts. Köpte den till husvagnen och används inte i dagsläget. 19-tums HD Ready LED-TV Slimmad, endast 3,5 cm djup Digital-TV (MPEG2/4) för Boxer & DVB-C/kabel-TV HDMI, VGA och USB-ingång för foto, musik och film Möjlighet till drift via 12V. Dosa medföljer givetvis. Den har en en lite repa på duken som knappt syns i drift. Perfekt för barn-rummet. Nypris 1490:- Säljes nu för 800:- med tanke på repan. Helt ok tv för pengen!
En st 22"/56 cm LCD tv från Finlux...ca 6 månader gammal, så den är obetydligt andvänd, har haft den som sovrums tv men tänkte köpa mig en större :) tvn har usbingång så ni kan se på film i avi eller xvid eller bilder, inbyggd kabeltvdekoder, boxer, hdmi,scart och HDready....en tv som även är perfekt till sommarstuga eller husvagn då den går att koppla med 12v DC input,kablen till det har jag dock inte då den inte följde med när jag köpte tvn. Går även koppla till en dator och använda som monitor. kanonbild!!!....tyvärr hittar jag inte bruksanvisningen :(...har dock lådan och emblage kvar för transport :)
Hej! undrar om någon har en tolv volts teve till salu för en billig penning eller vill ge bort. Har köpt husvagn och är intresserad av en teve, spelar ingen roll om det är en platt eller tjock (Djup) Teve. Bor i Lidköping (Vid Vänern) och ser helst att det ej är för långt att åka och hämta. Inlagd annons forfarande intresserad M.v.h Mikael Ps. alla mail besvaras
22" tv med dvd och usb Stereo cd/usb Mikro med grillfunktion Kylskåp (el) med frysfack Stor kylbox 12v Gasolspis ( gasoltestad och godkänd , med intyg) Bäddplatser för 6-personer Barnkammare med skjutbar dörr Kula och cykelhållare Torkställning Brandsläckare Brandvarnare Första hjälpen kit Helförsäkrad vagn , självrisken står hyraren för vid ev skada Fukttestad-fuktfri Skattevikt 1500kg Längd 7000mm Bredd 2400mm Boggi Deposition 1000:- extra. Som återfås vid en hel och städad vagn.