Quantcast
Till salu inom: ”

husvagn gotland säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Husvagn

Gotlands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säker bil med plats för hela familjen, bra som dragbil för husvagn/hästsläp etc. Svensksåld, alltid servad hos Volvohandlare. Silvergrå metalliclack Automatisk växellåda GPS Inbyggd telefon Motorvärmare Avtagbar dragkrok Sommar/vinterdäck Nokia Hakkapelitta(båda på alufälg) Larm Mörkgråskinnklädsel ACC/Klimatanläggning CD-stereo Färddator Elhissar fram och bak Elspeglar Farthållare Multifunktionsratt Xenonstrålkastare Stolvärmefram Yttertemperaturmätare Servostyrning 4WD ABS bromsar Airbag/förare passagerare Sidoairbag Antisladdsystem Fjärrstyrt c-lås Rails Tonade rutor Vid uppgjord affär kan bilen levereras till Nynäshamn/Oskarshamn/Stockholm.
Hej.jag min sambo och son 3,5 år vill gärna hyra en husbil för ett par dagar på norra ön.ex lörd-tisd... Vi varken snusar röker eller har husdjur med oss. Vill ni hyra ut er husbil till oss? Garanterar ni får tillbaka den som ni lämnade den. Vårt motto är att behandla saker som du lånar som din egen. Slå mig en signal.vi bor på s-ö ön men det kvittar vart ni bor egentligen. Ev är bil+husvagn intressant.vår bil i inbyte då givetvis. Mvh Mattias Sara & Theodor
Hej! tänkte sälja min gamla husvagn pga har köpt en nyare. Den är i bra skick men gasolen har jag ej använt och den behöver ses över. Jag besiktade den i Juli så den går i två år till. Den är bra till tillfälliga övernattningar, värmen funkar med eldrift (220), kylskåp funkar, drag vikten är 1050kg, i övrigt är vagnen i funktionellt skick. Kom gärna med förslag på roligt inbyte. Billigare med snabb affär.
Säljer ett äldre husvagnsförtält a mått tror det är 875. brunt tält. ska vara helt o fungera. Det enda som är är att en av pinnarna ett plast bit format som ett u gått av en bit i kanten, men det är inget som stör funktionen, men det går lätt att byta ut och fixa. tror att det är 2 meter brett. bild 3 visar plasten på den främre som är lite borta. finns i vibble, lättast att nås via mail
Fin husvagn från 1988. Fasta våningssängar bak i vagnen samt bäddbar sittgrupp i främre delen. Förtält från 2009 Kylskåp från 2009 Ny kran i badrum 2013 Nya sänglampor. Omklädda dynor, nya gardiner och mattor från 2010 Besiktad utan anmärkning 16/5 2013. Gasolkontroll utan anmärkning 16/5 2013. Porta-potti. Radio. Vattenburen värme via el-patron eller gasol. Tjänstevikt: 1030kg Totalvikt: 1270kg Billigare vid snabb affär!