Quantcast
Till salu inom: ”

husvagnar privat säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej du Vill ha en husvagn för ca 20.000 kr inte äldre än 90 års modell jag o min familj vill prova på att campa lite med en husvagn jag vill gärna ha en husvagn med kärlek som vi kommer att trivas i . så plus är förtält Kassett toalett och att allt funkar så klart gärna bes o skattad Mycket begärt men cash is king RING EL MAILA DITT FÖRSLAG GÄRNA BILDER BRA PRIS = SNABB AFFÄR Mvh Marcus tel 0708 280 580
Lättmanövrerad 28 årig dam söker ny ägare. Hon har två sängar för intim sammanhållning. Diskmaskin får du vara själv men det finns dock rinnande vatten som man kan värma på gasoldriven spis. Vattenburen värme har hon och vill du sitta för att pinka så finns det en Porta-Potti för ändamålet. Vill du vara lite privat så kanske du ska investera i nya rullgardiner då några av de gamla håller på att ge upp. Hon har inget förtält men med en charm som få så tål hon att tittas på. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Väldigt välvårdad. Värd att titta på. 5-6 sovplatser. Barnkammardel med dörr och överbädd. Ny bes. Gasoltestad. Fukttestad. C däck. Vattentank. Avloppstank. Kassettoa. Vattenburen värme el och gasol. Extra uttag för 230V. Förtält. Vid snabb affär följer soltaksmarkis och 4st fönstermarkiser med. Vid affär går vi igenom allt på plats. Massa campingtips kan också ingå :) 3 privata ägare med mig. 42000kr eller bud. Uttagen -91. Reg OOX066. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi har parkeringsplatser för husbilar och husvagnar. Området är asfalterat och inhängnat med bevakning. Med egen nyckel hämtar och lämnar du din bil/vagn som det behagar dig. När du är ute och kör kan du ställa din privata bil på platsen alternativt ta pendeltåget med 5 minuters promenad Vi finns i Jordbro industriområde. 20 min med bil från Stockhom City. Från 599:- utomhus / månad inkl moms samt 1199:- i kallgarage / månad inkl moms Se även www.ryboholm.se Välkomna !