Quantcast
Till salu inom: ”

hydraulpump på kraftuttaget säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Kraftuttag KC, dvs. det som normalt driver hydraulpumpen till HIAB 550/650 kranen och sitter en fläns i automatväxellådans bakkant köpes omgående. Kraftuttaget heter EGA 76 0 eller EGA 760 SCANIA språk och passar till växellådan GA 763. Detta finns originalmonterat vissa TGB 30, TGB 40 och TGB 45 som även kallas SBA / TGB30 respektive SBAT / TGB40 & TGB45. Se bilder, skall monteras vid (8) den andra bilden, mer info i PDF-format finns till den som behöver mer exakta uppgifter för demontering av aktuellt kraftuttag. Möjligen finns bytesvara i form av fabriksrenoverat styrdon / styrbox för automatlådan vid intresse. /Åke
Mindre griplastarkran Thomson Agroswed 400 s.i med grävtillsats (V-skopa) säljes då jag inte har någon användning för den. Lämplig för mindre traktor då den har eget hydraulsystem med hydraulpumpen på kraftuttaget. Lyftcylinder och svängcylinder ompackade för 5-6 år sedan, sedan dess är den inte använd. Många slangar är bytta, och ventilpaketet renoverades för 8 år sedan om jag inte minns fel. Pumpen har dock sett sina bästa dagar och behöver bytas.
Har en ursus 385a 4wd till salu. Den är fyrhjulsdriven samt utrustad med trimalastare och nästan nya industridäck bak. Traktorn är i bruksskick och allt fungerar.Det finnes även ett Massey Ferguson att köpa till. Grävaggregatet drivs via kraftuttaget med egen hydraulpump samt separat oljetank mycket kraftigt . Är ej att förväxla med såna kines-grävaggregat som finns att köpa idag det är sidoförskjutningsbart samt fälls in bakom traktorn så det sticker inte rätt ut bakåtDet finnes snöskopa samt jordskopa samt nästan nya piggkättingar till den.Pris traktor med skopor samt kedjor 58000 grävaggregat pris 18000.Säljes helst tillsammans om inte så säljes inte aggregatet före traktorn är såld
Traktor med 8300 timmar mätaren. Den har elektrisk 4wd, elektrisk snabbväxel, 2 st dubbelverkande hydrauluttag, full viktbrygga fram. Motorn är renoverad med nya kolvar, kolvringar, kolvbultar, vev- och ramlager samt alla tätningar. Topplocket fick en genomgång med ventilslipning och tätningar. Bytt koppling med urtrampningslager. Även kopplingslamellerna till kraftuttaget är bytta. Hydraulpumpen är bytt tidigare men generatorn är nybytt. Framdäcken och förarstolen är slitna. Mycket smidig traktor. Använd i potisodling. Lite körd senaste åren, endast dyngspridning våren. Obs! Ingen moms tillkommer.
Nytt oanvänt grävaggregat till mindre trädgårdstraktor. Aggregatet drivs av egen hydraulpump via kraftuttaget, med egen hydraultank. Hängs i trepunktslyften minitraktor med egna hydrauliska stödben. Passar mindre traktorer med motorstorlek mellan 15-25hk. Har själv kört ett likadant aggregat en Kubota 7100. Privatperson, ingen moms!!!