Quantcast
Till salu inom: ”

hydrolift f-23 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Denna propeller har suttit på en HydroliftF-23 (Mercruiser inombordare) som jag sålt för ett par år sedan. Artnr: 345134 Mått: 14 3/8x21 Propellern är lagad efter en grundstötning i lägsta fart. Jag fick ny på försäkringen och kunde behålla denna, som jag lät laga hos Flipper Marin i Täby, som reservpropeller. Hade jag inte fått ut en ny hade jag lätt behållt den här som första propeller. Den är provkörd i 51 knop utan kavitation.
Helt ny och oanvänd, ej ihopsatt badbrygga med teak och stålställning säljes. För ett antal år sedan ägde jag en Hydrolift f-23 och beställde då denna badbrygga från dåvarande Hydrolift i Norge. Badbryggan kom aldrig på båten i brist av tid och jag sålde sedan båten utan badbryggan då köparen ej ville ha den. Priset jag betalade var då 12000:- + tull och frakt. Bifogar en bild på hur den ser ut på en färdigmonterad båt. Badbryggan passar även Stormway f-23. Först till kvarn..
Årsmodell 1999 Motor: Mercruiser 6,2 MPI Horizon, V8 320 hk. (2011) Drev: Mercruiser Bravo One (2007) Sköld: bravo HP sköld (2011) Exklusiv norskbygd kvalitetsbåt med vackert skov, Enastående goda sjöegenskaper, 24 grader V-skrov i mycket lätt konstruktion. Perfekt båt för dagsutflykter men går även att sova i om det behövs. Har en fin marschfart på 38-40 knop och en toppfart på 55+. Gångtid ca 55h Extrautrustning bl.a Garmin 720s GPS,Smartcraft monitor (mercmonitor) stereo, Utanpåliggand hydralisk styrning med servo, Utrustad med automatisk brandsläckningssystem i motorrum och handbrandsläckare i styrpulpeten. Sitter även ( CMI headers) på motorn Båtbotten är sodablästrad och målad med en 2 komponents epoxifärg. (2012) Alltid upptagen efter användning och har varit förvarad inomhus då den inte används. Säljes som obehövlig. Båten finns på Åland men kan levereras till Kapellskär.