Quantcast
Till salu inom: ”

ibm model-m tangentbord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tangentbord

Norrköping
Tangentbord

Hässleholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ett begangat IBM Model M tangentbord tillverkat 17 augusti 1987 i perfekt skick, ej slitet. Svensk layout med PS/2. Levereras inklusive USB till PS/2 adapter för att passa samtliga morerna datorer. Artikelnummer tangentbord: 1391411 Tangentbordet behöver nog inte någon närmare beskrivning då den som verkligen vill köpa det vet vad det är för något tangentbord. Inga problem att skicka trotts att det är blytungt (väger 3kg). Ge bud i tråden så kanske jag släpper det om ni betalar vad det är värt :)
IBM Thinkcentre PC med 17" skärm, tangentbord, mus, högtalare säljes. Denna dator passar utmärkt som en första dator till barn för att bekanta sig med en dator, mus etc. OBS: Fullt fungerande förutom att det är något glapp i anslutningen mellan skärm och grafikkortet- troligen behöver grafikkortet tas loss och sättas tillbaka, alt. bytas för någon hundralapp. Detta hinns dock inte med i flyttkaoset... Korta fakta: Pentium 4 processor 3 GB minne (utökat 2012) 160 GB hårddisk Windows XP installerat Övriga fakta hittar ni här: http://support.lenovo.com/en_US/detail.page?LegacyDocID=MIGR-51131 Prutat och klart- först till kvarn gäller!
Jag önskar köpa ett tangentbord av modell IBM Model M (med buckling spring-brytare, aka clicky keybard) med svensk layout i välfungerande skick. Gör inget om det är smutsigt, bara alla knappar fungerar och det går att koppla till en modern dator. Det är inte hela världen om det skulle saknas nån enstaka keycap, men jag vill inte ha några sprickor i tangentbordet. PS/2 eller DIN-kontakt spelar ingen större roll. Jag betalar givetvis frakten om du bor långt borta, jag kan hämta det var som helst i Stockholmsområdet. För rätt tangentbord betalar jag rätt pris. Vill se skarpa bilder innan köp om det sker på distans. Skriv i kommentarer eller maila för att smidigast kontakta mig. Föredrar mail till martin .a.t. fulafisken.com, då går det direkt till min telefon så då ser jag snabbt.
Söker ett IBM Model M tangentbord, har velat testa buckling spring brytarna ett tag nu men dom verkar vara oerhört svåra att få tag på. Letar inte efter något speciellt årtal eller liknande, så länge brytarna är buckling spring är jag intresserad. Layouten spelar ingen roll, om det är svenskt är det ett plus men absolut inget måste. Pris: Vet inte riktigt vad dom går för, men jag tar givetvis hänsyn till tgbts skick, ålder etc. Frakten står jag givetvis för om tgbt skulle behöva skickas. Nås fräst här på Swec eller på mailen.
Tjena! Rotade i förrådet och hittade ett gammalt tangentbord som inte har använts sen jag var 'liten för många år sen', se tidigare post. Det visade sig vara ett IBM Model M med produktnummer 1391411 vilket betyder svensk 102-tangenters layout med "buckling springs". Tillverkat 1991-12-20. Har plockat isär och rengjort det noggrant, diskat capsen, torkat blåst och topsat under tangeterna osv. Dock inte öppnat det helt och grejat inuti. Därefter funktionstestat och allt fungerar som det ska. Inga böjda fjädrar eller tröga tangenter. Får signal på allt i Win7 med den medföljande ps2 - USB adaptern. Vet inte riktigt vad jag ska sätta för pris men det finns garanterat swec:are med koll här som kan komma med vettiga bud. Vänligen buda i kommentarstråden och inte PM, så att andra kan se vilket bud som gäller. Jag låter budgivningen vara öppen ett par dagar. Reserverar mig för att inte sälja om jag inte känner mig nöjd med priset. Kan hämtas/köras runt Sollefteå eller skickas mot fraktkostnad. Betalning via Swish eller förskott till bankkonto.