Quantcast
Till salu inom: ”

ifor williams enhästars säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi har en hästtransport för en häst som passar till de flesta bilar tillsammans med B-kort. Smidig att köra med även för den ovane, mycket stadig och gott om plats till hästen. Bra bränsleekonomi. Givetvis boogie och fronturlastning - för din och hästens säkerhet. Även mycket lämplig för lastträning tack vare fronturlastningen. Dygn: 350kr Helg: 450kr Vecka: 1000kr Månad: 1900kr Alla priser är inkl moms, skatt och försäkring. Vi har F-skatt och är momsregistrerade. Dubbdäcken är på! Vilket krävs om din bil har dubbdäck. Bokas via hemsidan www.xponera.net Det går bra att ringa vid frågor eller om det gäller en akut bokning. Men generellt är det nog lättast att via mail. Finns i Hammarlunda, nära Flyinge, Södra Sandby, Löberöd och Revinge. Endast knappa två mil från Lund och 1,5 mil från Eslöv. Fronturlastning, frontutlastning, hästsläp, hyra, hästtransport, Ifor Williams, enhästars, långtid
Enhästars trailer från Ifor Williams HB 403 Första ibruktagande nov-10. Transporten är mycket sparsamt använd. Aluminium golv, tjock gummimatta, frontutlastning, bladfjädring, öppningsbara sidofönster, högt tredje bromsljus. Spiltbredd 130 cm spiltlängd 148 - 186 cm Två olika bomhöjder Totalvikt 1440 kg Tjänstevikt 767 kg Lastkapacitet 673 kg Trailern är byggd för 1600 kg totalvikt. Regnr: CFY 592 Svart Första bes: 2014 11 30 Pris: 49900 kr ( ej momsad ) Förmånlig finansiering, Swedbank finans Ring 0766 26 00 80 Torgil Likadan som på bilderna fast svart Trailer finns hos Habo Trailer.
En mycket välvårdad och fin trailer för dig som vill ha en smidig och lätt hästrailer, med behov att endast transportera en häst. Är utrustad med: Dubbade vinterhjul ,frontutlastning samt aluminiumgolv. Är nybesiktigad och har nya bromsbackar ,hjullager mm. Årsmodell : 2001. Totalvikt : 1280 kg.( går att höja ) Lastvikt : 520 kg. Säljes för kunds räkning Ring gärna Robert för mer info / visning
Enhästars Ifor Williams -09, silverfärgad. Utrustad med aluminiumgolv, fronturlastning, reservhjul, fällbara säkerhetsbommar, låsbar kulhandske mm. Totalvikt: 1460 kg Maxlast: 693 kg Ingen avdragbar moms. Pris: 53 000 kr Tollarps Häst & Släp 044- 31 10 80 www.tollarpshastoslap.se VÄLKOMMEN!
Vi hyr ut fräscha, säkra, stabila och pålitliga hästtransporter. Givetvis Boogie! Vi vill hyra ut vårt enhästarssläp (går att köra med B-kort med de flesta bilar) tillsvidare/långtidsuthyrning. Är du intresserad av att ha ett släp helt som ditt eget under en tid utan att behöva köpa ett? Eller kanske vill ni skaffa ett gemensamt släp till ert stall? Då är långtidsuthyrning perfekt eftersom ni har möjlighet att ha släpet den tid ni själva vill. Vi har en enhästars transport som är väldigt stabil och smidig att köra med (även för de som inte är så vana) tillgänglig för uthyrning över längre tid. 2010 års modell. I en enhäststransport har den häst som åker extra stor plats, eftersom den inte behöver trängas med mellanvägg och annat, samtidigt som föraren har en lättkörd hästtransport. Williams stabila konstruktion med riktig bladfjädring gör att den ändå är minst lika stabil som ett bredare hästsläp. Fronturlastning/ urlastning fram är en självklarhet på våra släp vilket är perfekt för sjuka/skadade hästar eller för hästar som tenderar att kasta sig ut. Reservhjul, dubbdäck etc. finns givetvis med. Service, skatt och försäkring ingår - inga extra kostnader alltså. All info finns på vår hemsida www.xponera.net Hör av er för prisuppgifter! Maila gärna. Om ni vill ringa - ring igen efter en stund om jag inte svarar.