Quantcast
Till salu inom: ”

ikea bäddfåtölj härnösand säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer nu en praktisk bäddfåtölj i ljusare grå ton. Det är Härnösand bäddfåtölj från IKEA och ny kostade den runt 2000 kr (har upphört att säljas). Bäddfåtöljen blir lätt en extrasäng och är perfekt för barn/tonårsrummet. Det är bra att ha en tunn madrass över för extra komfort till gästerna. Bredd 95cm och djup ca 79cm. Bredd och längd utfälld är 80x200cm. Överdraget är tvättbart. Tveka inte. Detta är ett kap! Priset är färdigprutat och klart.
Två st bäddfåtöljer säljes 1000 kr/st. Använd fyra ggr. Kvitto finns. Snygg och praktisk. Enkel att bädda, bara fälla ut sittdynan till säng. IKEAHärnösand Bäddfåtölj Nypris 1 995 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Gärna Ikea Härnösand rosa bäddfåtölj
Säljer mina två bäddfåtöljer, knappt använda, från ikea. Möbeln heter Härnösand och är sandfärgad. Nypriset är 1995 kr och jag säljer dem endast för 900 kr, eller 1600 kr för båda.
Jag säljer IKEAs Härnösand bäddfåtölj i nyskick. Mörkblå klädsel http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S39902640/ Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.