Quantcast
Till salu inom: ”

ikea bestå säljes

Tidigare annonser till salu

Svartbrun tv-bänk ur serien "Bestå" från Ikea. Bänken består av 2 identiska bänkar som kan användas var för sig alternativt sättas ihop till en bänk, som på bilderna. Bänken har 4 lådor som rymmer sådant som tv-spel, dvd-filmer, dvd-spelare och liknande. Normalt slitage med några mindre skavanker, se bild, inget som läggs märke till om man använder bänken som tv-möbel. Ena bänkens baksida är delvis borttagen för att öka ventilationen och på så sätt möjliggöra förvaring av playstation, se bild. MÅTT (Yttermått): Bredd: 120 cm Djup: 50 cm Höjd med ben: 37 cm Höjd utan ben: 26 cm PRIS för BÅDA: 850 KR Nypris för båda: 1985 kr
Jag säljer en kombination av IKEAS bestå-serie. Ena delen är 160cm lång och består av 2 hyllor med lucka för och en låda med DVD-ställ i (DVD-stället i lådan tar man lätt tar bort om man vill). Den andra delen är också hyllor med lucka och den är 60 cm lång. Möbeln är ca 50 cm hög med ben som också medföljer. Färgen heter svart/brun. Säljs fortfarande på IKEA så jämför gärna, det var mycket att plocka ihop så jag är osäker på nypris men tror det ligger närmare 1300:-. 3 år gammalt men inte särskilt slitet. Du hämtar!
Förvaringsmöbler från IKEA Bestå till mycket bra pris. Två olika storlekar som kompletterar varandra mycket bra. Den lilla boxen i måtten 60cm bred, 40cm djup och 38cm hög. Den stora boxen i måtten 60cm bred, 40cm djup och 64cm hög. Luckorna som ingår är Pianolackerade röda/vinröda. Otroligt vackra. Väldigt gott skick och har använts som skoförråd. Säljes pga av flytt. Allt detta i nypris 1215:- Mitt pris för allt. 400 Passa på!
Hej, pga flytt säljes en mycket fin tv-möbel från Ikea. Den är i nyskick. Det som saknas är Rull-hjulen, dom har försvunnit, men det går att köpa nya på Ikea! Nypris ligger på 1295 kr. Säljes för 600 kr. Storlek Bredd: 120 cm Djup: 60 cm Höjd: 54 cm Max. belastning: 100 kg Max. bildstorlek platt-tv: 47 " Kan levereras inom Uppsala mot en peng. Några frågor? Ring eller maila. BVSA. tv-möbel, tv-bänk, media-bänk, media-möbel, bestå.
Hejsan Nu ska jag sälja tv-hylla pga att den inte får plats (Liten lägenhet). Man kan bestämma själv genom att kombinera delarna. Alltså det är 4 delar. Man kan ha den som på bilden. Eller så kan man ha den översta delen på den understa osv.... Den är ca 3 månader och är köpt på IKEA för 4000kr. Det finns gott om utrymme i alla skåp/ lådor. Bilden tagen på Ikea. Lampor ingår ej Ring för mer information