Quantcast
Till salu inom: ”

ikea hemnes byrå 8 lådor vit säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ny Ikea Hemnes Byrå med 8 Lådor i Vit Detta är en mycket praktisk byrå som har gott om förvarings utryme och är snygg och stabil när den står på plats vilket gör att man kan lasta den tungt utan några problem. Grundfunktioner - Extra rymliga lådor - mer plats till förvaring. - Lådorna som är lätta att öppna och stänga har utdragsstopp. - Anpassad för SKUBB förvaring set om 6 - håller ordning i dina skåp och lådor. Storlek Bredd: 162 cm Djup: 51 cm Höjd: 97 cm Jag köpte denna till gäst sovrummet, den är helt ny och färdig monterad vilket tar ca. 4 timmar att göra med denna storlek på byrå. Här slipper du bygga den och får den för ett riktigt bra pris särkilt som den är NY. Ska flytta till mindre därför säljer jag denna möbel. Kostar Ny: 2495:- Nu endast: 1500:-
Överst från vänster: 1. Hemnes 8-lådig vit rymlig och byrå = SÅLD 2. Röd bordslampa med skärm i tyg med ett vackert sken, nyskick, b30xh50, 200 kr. 3. Hemnes litet skåp med låda, ex som sängbord, b40xd40xh68, nyskick, capris 900, mitt pris 500 kr 4. Databord, höj- och sänkbar, = SÅLD Nedre raden från vänster: 5. Vit väggplafond med fint sken höjd 52, nyskick, nypris 495, mitt pris 300 kr. 6. Vita ihopfällbara stolar, = SÅLDA 7. Ikeas onsjö ledlampa, = SÅLD 8. Rumsbord i vitt, från Ikea, = SÅLD 9. Ikeas spegel figgjo, rolig modell, alldeles ny, nypris 199, mitt pris 100 kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu har vi inte plats för dessa möbler längre så följande säljs: 2 st Hemnes byråer i antikbets (färgen utgången på IKEA) Storlek Bredd: 110 cm Djup: 51 cm Höjd: 132 cm Dessa byråer har vi använt som linneskåp. Sväljer oerhört mycket o trots de är stora så upplevs de inte som klumpiga utan ganska stilrena. Lådorna rullar väldigt lätt trots de är stora. En fantastisk byrå för dig som vill ha plats med mycket med så lite möbel som möjligt. Skavankfria. Dagens Nypris: 1495 st (inte när vi köpte dom för då kostade dom 1995 men Ikea har sänkt priset på de färgerna som de saluför nu) Vi säljer båda för 1000 kr eller 700 stycket ********************************* Mer går att läsa på IKEAS hemsida om byråerna. ********************************** Säljes även en vit enkel bokhylla folielaminerad spånplatta. Har köpts på IKEA då de hade ett tillfälligt parti så det har inte tillhört deras ordinarie sortiment. Storlek Bredd: 58 cm Djup: 28 cm Höjd: 180 cm Har stått i varmgaraget det senaste året så den är lite dammig men helt i sin ordning. Säljes för futtiga 50 kr. Det är rökfritt hemma - däremot har vi hundar - men dessa har inte legat i möblerna:) Möblerna kan hämtas strax utanför Veberöd. Vi bor i villa så det är inga direkta trappor att snacka om. Från och med den 30 nov till den 8 dec kan dom hämtas även dagtid - annars är det kvällstid som gäller. Maila gärna - jag har tyvärr slarvat bort min mobil så jag är lite svår att nå per telefon för tillfället. Hoppas vi hörs o ses!
Hemnes byrå med tillhörande skötbordsdel nypris 1295kr mitt pris 600kr på bilden är den vit men i verkligheten i ek. Ikea hylla med 8 fack 100kr Vit bänk med svarta lådor 200kr Stor svart väggspegel 100kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.