Quantcast
Till salu inom: ”

ikea isala laptopbord skrivbord lila säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Spel mm

Trelleborg
Diverse

Trelleborg
Sängbord

Uppsala
KÖPES

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu mitt ljuvliga lila laptopbord ISALA från IKEA -som inte går att få tag på längre i den här perfekta färgen och se dessa lekfulla vackra former. Ikea när designen är som bäst! Jag köpte det i ren förälskelse i januari och inser nu till min förtvivlan att jag inte har plats för bordet. Man kan ha det som sminkbord / litet skrivbord - författardrömmar? / laptopbord. Den perforerade hyllan i metall för laptopen förbättrar luftcirkulationen och förhindrar för hög temperatur Storlek Bredd: 80 cm Djup: 45 cm Höjd: 74 cm Nypris var 1495 - Jag säljer mitt som är i perfekt skick för 850 kr - vid snabbt avhämtning säger vi 800 kr. Gör sig bra i många miljöer. Tveka inte att höra av er vid frågor. Mvh, Anni
Jag säljer nu mitt ISALA laptopbord, nästan ett år gammalt. Köpt på IKEA. Laptopbordet är matt lila i färgen, och i helt nyskick. Ihopmonterat och klart! Även en hylla undertill. För exempelvis kablar eller förvaring. Bredd: 80 cm, Djup: 45cm och Höjd: 74cm Se i IKEA's 2013 katalog, sida: 137. (Nypris: 1495 kr.) Nu, 895 kr.
IKEAS laptopbord ISALA B 80 cm,Dj 45 H 74 Färg Lila Praktiskt bord för laptopen med låsbar ventilerad låda. I skick som nytt. Monterat och klart :-)
Litet och smidigt skrivbord/laptopbord/sideboard med fina svarvade ben i en mild lila nyans.IkeasIsala, halva priset. Fint skick.
Lila skrivbord av modellen Ikea ISALA. Bordet är endast ett år gammalt och i väldigt fint skick. Höjd: 74,5 cm Bredd: 80 cm Djup: 45 cm