Quantcast
Till salu inom: ”

ikea kontorsstol kläppe säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min ena kontorsstol som är av modell Kläppe. Den har utgått från IKEAs sortiment, men nypris låg strax över 3000 kr. Den är i mycket bra skick och tyget är inte slitet något. Gaspatronen fungerar utan problem. Går att höja och sänka ryggdelen, sittdelen går att skjuta fram och bak, den går att vicka framåt och bakåt (låsbar), och även armstöden är justerbara. Allt för att få den optimala komforten. Stolen finns på porsön och hämtas vid köp. Inga byten! Priset går att diskutera vid snabb affär.
IKEA Kläppe är en av IKEA:s mest påkostade kontorsstolar och var riktad mot företagsmarknaden. Stolen är påkostad i materialval och funktionalitet. Med de många inställningsmöjligheterna kan alla hitta en rätt sittställning och det går utan problem att sitta skönt på stolen även under längre perioder. Tyget är i bra skick utan fläckar eller skador. IKEA Själva beskriver stolen enlig följande: KLÄPPE arbetsstol är noggrant testad enligt de hösta normerna för användning i kontors- miljö (EN 1335, Ansi/BIFMA X5.1-2002). För recension av stolen läs här: http://www.ikeafans.com/forums/workspaces/23641-review-kl-ppe-office-chair.html
Vi säljer 1 Kläppe arbetsstol. IKEAs bästa kontorsstol. Tyvärr tillverkas den inte längre eftersom de numera inriktar sig på att göra billigare stolar av lägre kvalitet. Stolen är mycket måttligt använd och i bra skick. Vi har haft den som en tillfällig extra arbetsstol på kontoret. Klädsel: Lehult mörkgrå. Mått: Sits B44xD37-54 cm. Justerbar sitthöjd 40-52 cm. Design: Olle Lundberg Kostade 3.195:- på IKEA, säljes för 1500 kr. (Eller 1.495 om du hellre vill ha priset på Ikea-viset.)
Skrivbord IKEA Galant i bok, 990 kr Kontorsstol IKEA Kläppe, 990 kr Bokhylla IKEA Billy i ek, 290 kr Arkivskåp för hängmappar, Pendaflex 4 lådor, 990 kr Jalusiskåp TUA i bok, 290 kr m.m. bokhyllor och skåp Nypris över 20 000 kr NU 3900 kr för allt Säljes extra billigt på grund av flytt! Säljes även i separata delar, se pris ovan. Hämtas på Kvarnholmen i centrala Kalmar.