Till salu inom

"ikea kroken hållare hushållspapper säljes"

Trollhättan
Idag

Skrivbord IKEA

290 kr
Citiboard
Halmstad
Idag

HYLLA

50 kr
Citiboard
Örebro
Igår

Bestå Ikea-tv bänk

500 kr
Citiboard
Helsingborg
Igår

Spjälsäng / skötbord

1 500 kr
Blocket.se
Sigtuna
Igår

Hylla Lack Nyskick

300 kr
Blocket.se
Solna
Idag

Bäddsoffa med förvaring (ne...

2 500 kr
Blocket.se
Göteborg
Idag

Divansoffa mio + Bord och I...

2 400 kr
Blocket.se
Idag

Spegel Ikea Hovet 78x196

750 kr
Blocket.se
Sundsvall
Idag

Loftsäng Vitval Ikea

1 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Kök  ·  Stockholms län

Ikea Grundtal köks inredning, Sultan sängben

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ikea Grundtal köks inrednings delar. Allt säljes komplett. Hylla med Grundtal rostfria ändar samt 3 spotlights med stick kontakt. Grundtal hylla med 6 st tvärgående pinnar för att hänga krokar på som medföljer. Grundtal hylla med 2 st tvärgående pinnar för att hänga krokar på som medföljer. Grundtal besticksamlare. Grundtal lång hängare. Grundtal Tvättställ. Grundtal hållare för hushållspapper. Allt är tillverkat i rostfritt och de längsta delarna är 80 cm. köpt i somras, alltså fräscha. Nypris är ca 800 kr. Säljes för 250 kr. Sultan sängben, Nya och oanvända. 20 cm höga. nypris: 150 kr. säljes för 50 kr. Hämtas i Enskede eller i centrala stockholm.
250 kr
Blocket.se
Kök  ·  Sollentuna

Krokar och beslag

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Diverse krokar och beslag till kök och badrum. 1. Stång med tillbehör till köket. Hållare för hushållspapper, hållare för kaffefilter, hållare för kryddor, 15 krokar samt tre stänger (2 st 120cm, 1 st 80 cm). IKEAs serie Grundtal. Pris: 150 kr 2. Tre handtag till köksskåp, märke Klack från Marbodal. Bredd 46 (cc448). Pris: 150 kr 3. Kökshandtag, U-formade i matt metall, 33 stycken. Pris: 225 kr 4. Mässingstillbehör till badrum. 3 dubbelkrokar (Villa, Smedbo), 4 blomkrokar + en toapappershållare. Pris: 225 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
500 kr
Blocket.se

KROKEN kökslister + tillbehör från IKEA

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Två kökslister att skruva fast i väggen + 5krokar, en bestickkorg och en hållare för hushållspapper. Väldigt praktiskt om man har litet kök t.ex. Listerna har fått en del slitage på ovansidan så färgen har skavts av men annars är allt i bra skick. Just denna variant verkar inte säljas längre på IKEA så jag vet inte vad det kostat nytt. Listerna är ca 50cm långa. Finns att hämta i centrala Borås men kan också skickas mot fraktkostnad.
50 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Ikea kroken hållare för hushållspapper

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
En ny oanvänd Ikea kroken hållare för hushållspapper Finns ej kvar hos ikea. artnummer 501.157.44 Ny pris 79 kr. Mitt pris 20 Kr Finns i Uddevalla
20 kr
Blocket.se
Hyllor och skåp  ·  Umeå

Vitrinskåp, tvbänk, lampor m.m

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Jag ska flytta och rymmer inte vissa möbler i den nya! De står just nu i ett förråd på teg och ska säljas senast onsdag. Därför får du gärna pruta om du tycker det är för dyrt. Bild 1: Vitrinskåp 200kr Bild 2: TVbänk 100kr, det syns att det stått en tv på den men den är fullt användbar! På den ligger en stång man skruvar fast på väggen ovanför diskbänken med tillhörande diskställ, hållare för hushållspapper och 2 burkar 30kr. Bild 3: Taklampa i spetsmodell, fint skick, må finnas lite damm på den dock. 50kr Bild 5: Skoskåp med 4 lådor 100kr. Lite ranglig, men den har stått bra mot väggen för mig utan att skruvas fast. Bild 6 från vänster: Liten blommig strykbräda från ikea, sparsamt använd 20kr Spegel: 50kr Rislampa: 50kr Pall: såld Stor golvlampa: 20kr Liten rund glaslampa: 10kr List med krokar: 20kr Liten spegel med hållare för ljus: 10kr Väggklocka: 20kr Vill du ha flera saker fixar vi ett bra paketpris och som sagt, feel free to pruta! Hämtas på teg, vid kyrkbron, senast onsdagkväll! Först till kvarn :)
100 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj